dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Podstaknuti ste informacijama koje čine da se aktivirate i angažujete po pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet se budi i u poslovnim dogovorima, ali i u susretima sa suprotnim polom. Vama trenutno upravljaju želje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ne pričajte o svojim namerama nikom. Moguće je da su sumnje koje imate u neke od njih opravdane. Iako ćete sa voljenom osobom želeti da podelite zajedničke trenutke, moguće je da će vas obostrane obaveze sprečiti u tome.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Znate šta trebate da uradite da biste pokrenuli situaciju, samo je pitanje trenutka. Dobro odmerite momenat kada su šanse za vas najizglednije. Komunikacija sa voljenom osobom deluje u isto vreme opuštajuće i podsticajno na vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas  se ne snalazite u poslovnim situacijama koje su vam nametnute. Od vas se zahteva drugačiji pristup poslovnim obavezama. Trebaće vam vremena da se prilagodite. Povučeniji ste u sebe što voljenoj osobi deluje čudno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uspeli ste da odradite obaveze i da privedete kraju nešto što vas je duže vreme opterećivalo. Drugi deo dana donosi vam otvorenost za nova poznanstva u emotivnom segmentu. Bićete duhoviti i inspirativni prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ostavili ste pozitivan utisak u kontaktu i komunikaciji sa osobom koju smatrate autoritetom. Naročito vam je milo što od nje dobijate podršku za vaše ideje i predloge. Budite iskreni prema voljenoj osobi. Čak i male laži mogu izazvati nepoverenje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam je potrebna podrška. Drago vam je što ima onih koji umeju da prepoznaju vaše kvalitete. Ako ulazite u poslovni dogovor, taktizirajte. Kasni popodnevni ili večernji sati donose vam inspiraciju i potrebu za voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U potpunosti ste se usmerili da završite sve od obaveza koje imate. Ne želite da bilo šta pokvari vaše planove za vikend. Ovo se može pretvoriti u pravu „trku sa vremenom“ u kojoj ćete i ovog puta izaći uspešno, kao pobednik.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Običan susret sa saradnicima ima šanse da se pretvori u ozbiljne razgovore i dogovor. Neke prilike će se otvoriti koje donose finansijski prosperitet. Dobro raspoloženje prenosite i u kontakt sa osobom do koje vam je stalo. 

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam fali organizovanosti i koncentracije, pa poslovni segment može donekle trpeti. Da vam ne zamerimo previše – okrenuti ste u mislima ka osobi koja je ostavila veliki utisak na vas. Uživajte u ljubavi, ali ne zapostavljajte obaveze.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Koliko god želeli da budete okrenuti ka poslu i da ispoštujete obaveze, drugi vam lako „razbijaju“ fokusiranost. Izbegavajte da ulazite u rasprave. Okrenuti ste prijateljima, željni druženja i nemate vremena za voljenu osobu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vam je već potrebna podrška ljudi sa kojima radite da biste uspešno izašli iz poslovnih nedoumica ili viška obaveza. Ne pokušavajte sami, jer je malo verovatno da ćete biti uspešni u ovome. Jaka potreba za partnerom, ali malo vremena za susret.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Nega masne kose
Sledeći artikal
PRAVILNA NEGA MASNE KOSE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.