dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa nekim zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Mogli biste da ostvarite komunikaciju sa nekim koga jako dugo niste čuli niti videli. I ova osoba će se obradovati, a I vama će prijati.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Energija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete neke mirne, ispunjene trenutke zajedno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste dosta hladne glave I uspevate da smirite neke situacije u poslovnom segmentu. Dva puta merite, jednom secite – I to će se pokazati kao najbolji savet za vas. Odličan dan za emociju, bliskost I lepe trenutke sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste dovoljno strpljivi i spremni na prilagođavanje. Razgovor sa nadređenim može biti vrlo inspirativan. Osećate veliku privlačnost prema osobi koju ste skoro upoznali preko prijatelja. Jači kontakt i zanimljiva komunikacija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas želite da svoju energiju trošite samo na ono što je vama bitno, pa ćete sve druge stvari potiskivati I gurati u drugi plan. Za divno čudo, danas ćete imati solidan I korektan odnos sa šefovima. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da inicirate dešavanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odličan dan za pripadnike ovog znaka. Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali pre kroz dodatne nego redovne poslove. Danas možete na pravi način prići osobi koja vas privlači ili pak trezveno razgovarati sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas će vam biti teže nego inače da funkcionišete u poslovnom segmentu. Par iscrpljujućih dana je ostavilo traga na vama, i sada bi vam najviše odgovaralo da se povučete i odmorite. Ako možete – uzmite slobodan dan. U emotivnom segmentu – prijaće vam prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Stoji da ste očekivali da se neke stvari u poslovnom segmentu pokrenu i promene, ali dešavanja današnjeg dana vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni, I pored jakog tempa dešavanja. U emotivnom segmentu – odličan kontakt sa simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Velika usmerenost na poslovni segment. Imate dovoljno podsticaja da se posvetite i nekim zahtevnijim obavezama, koje ste do sada odlagali. Jedna osoba vam vrlo jasno pokazuje koliko je zainteresovana za vas. Još uvek ne znate da li da tu napravite neki konkretniji potez.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Još jedan od dana koji može mnogo pomoći da se situacije u poslovnom segmentu dodatno pokrenu. Imate pravi pristup ka ljudima koji su vam poslovno bitni. Iznesite svoje predloge i mišljenja. U popodnevnim satima – mogućnost zanimljivog kontakta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Energija ovog dana je odlična i podsticajna za vas, pa ćete biti spremni za neke velike akcije. Mnogo aktivnosti, mnogo kontakata – kao da se odjednom sve pokrenulo. Teško obuzdavate ono što osećate i svima je jasno da ste debelo zainteresovani za nekog.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas su sva partnerstva na dnevnom redu – bilo da su poslovna ili emotivna. Ne samo da ćete vi biti inicijator na ovim poljima, već će i druga strana takođe biti vrlo aktivna. Možete napraviti neke prave pomake u oba ova segmenta koja su vam bitna.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 22.03.2021.