dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dosta toga vas čeka, a vama su misli na nekoj drugoj strani. Pokušajte da se skoncentrišete da ne biste napravili grešku, posebnu pažnju obratite na rad sa papirima ili novcem. Nervoza u odnosu sa voljenom osobom je prolazna.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi kao da ste rešili da sve obaveze nagurate u današnji dan. Ne precenjujte svoje snage, dajte sebi prostora I za odmor. Emotivno ste zadovoljni, mada partner i vi imate malo vremena jedno za drugo zbog obostranih obaveza.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan pozitivnog raspoloženja kod vas. Obaveze završavate u hodu, ne opterećujući se mnogo detaljima. Korektan odnos sa voljenom osobom, mada su vam danas preči prijatelji i želite da što više vremena provedete sa njima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete morati da odustanete od planova jer shvatate da ništa ne ide onako kako ste zamislili. Nerviranje oko neplaniranih troškova ili oko računa koji su dospeli na naplatu. Partner vas iritira svojim ponašanjem.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Suviše ste osetljivi i svaku situaciju vezanu za poslovni segment možete doživljavati previše lično. Ne nervirajte se zbog prolaznih situacija koje ćete već sutra zaboraviti. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi i planirate susret sa njom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušajte da se ne nervirate oko situacija koje ne možete promeniti i zbog ljudi sa kojima se ne razumete. Ništa nije vredno vašeg mira. Pripremate se da sa voljenom osobom obavite razgovor koji vam je veoma važan.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vas može nervirati zastoj u dogovorima i lošija komunikacija sa kolegama.  Tek pred kraj radnog vremena stvari će doći na svoje mesto. Ako ste u skorije vreme upoznali nekog zanimljivog, dosta ćete razmišljati o toj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ne možete da sakrijete uzbuđenje zbog informacija koje su došle do vas. Ne žurite, sačekajte potvrdu. Nervoza zbog nešto lošije komunikacije sa saradnicima. Možete voljenu osobu povrediti svojom impulsivnošću.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Gomila obaveza koju morate odraditi, a prilično vam smeta napeta kolegijalna atmosfera. Pokušajte da se skoncentrišete da ne biste propustili nešto od važnosti. Umor i pojačana nervoza vas sprečavaju da se opustite sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate dobru komunikaciju i razumevanje sa kolegama i saradnicima. Sa obavezama ćete završiti ranije nego inače i stići da obavite i neke lične poslove. Vreme koje provodite sa voljenom osobom prijaće vam i opustiti vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nemojte zanemarivati ideje i rešenja o kojima razmišljate. Nešto od ovoga ćete moći da realizujete već tokom dana. Prija vam komunikacija koju imate sa jednom osobom. Moguć je susret tokom dana, pa i početak ljubavne priče.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan komunikacije i kontakata. Prija vam da ste aktivni i u pokretu. Prilično lako ćete obaviti sve ono što se očekuje od vas. Sa voljenom osobom imate podsticajne razgovore, ukazujete jedno drugom sitne pažnje tokom celog dana.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.