dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.05.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mlad Mesec će tokom ove noći aktivirati vaše polje ličnih vrednosti, posla i novca. Očekujte u narednom periodu mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Tokom ovog dana velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti. U narednom periodu doći će do velikih promena i pokreta u saradničkim i partnerskim odnosima, ali i na emotivnom planu. Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec u vašem polju podsvesti doneće da u narednom periodu budete sigurniji u to koje poteze morate povući da biste sredili svoju poslovnu situaciju. Takođe – biće potrebno više pažnje obratiti na zdravlje. Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mlad Mesec u polju prijatelja I budućnosti doneće da u narednom periodu ostvarite velike pomake u onim poljima koja su vam bitna, sve zahvaljujući podršci nekih ljudi. Tokom ovog dana poslovno ćete biti dosta aktivni, mada možete osećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec u vašem polju karijere, pozicije otvoriće pred Lavovima period u kojem će se aktivnije angažovati oko poslovnog segmenta, želeći da na pravi način iskoriste prilike koje im se ukazuju. Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mlad Mesec u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije otvoriće pred vama period u kojem ćete želeti da svoj uticaj proširite što više, a prave prilike će vam i ići na ruku. Tokom ovog dana očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mlad Mesec u vašem polju krize, strasti, tuđeg novca otvoriće pred Vagama period kada će finansijske šanse biti češće nego inače. Ipak, tokom ovog dana budite obazrivi što se trošenja tiče i ne uplićite se u neke finansijske „zavrzlame“. Ne budite ihitreni – razmislite dva puta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Tokom narednog perioda očekujte velike promene u ovim segmentima, čiji ćete inicijator biti vi. Tokom ovog dana osetićete nesklad između želja i mogućnosti. Biće potrebno da izbalansirate sebe.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mlad Mesec u polju svakodnevice, obaveza, zdravlja otvoriće pred Strelčevima period kada će uz veliku promišljenost i oprez moći da naročito poslovnu situaciju preokrenu u svoju korist. Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec je u polju kreativnosti, ljubavi, srećnih okolnosti i životne radosti i otvara pred vama period koji će biti ispunjen prilikama da napredujete u svim životnim segmentima na mnogo lakši način. Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec u polju doma, porodice otvoriće pred Vodolijama period u kojem će pokušavati da usklade poslovne i privatne obaveze, i kada će se najviše usmeriti na to da stabilizuju ova dva sektora. Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka emotivnom partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Današnji mlad Mesec aktivira vaše polje komunikacije, dogovora. Očekujte da ćete u narednom periodu imati  priliku koja će vam otvoriti vrata nekih saradnji ili jakih partnerskih odnosa. Tokom ovog dana velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.