dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas se pred vama mogu pojaviti prilike o kojima bi vredelo razmisliti. Dobar poslovni dan je pred vama, jer shvatate da ste pred rešenjem nekih problema. Emotivne relacije – može doći do dogovora I razumevanja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Od prepodnevnih sati može se pokrenuti značajan dogovor i ovu priliku ne biste trebali da propustite. Energija dana je u poslovnom smislu dobra za vas i angažujte se maksimalno. Mogućnost novog poznanstva I flerta.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokretanje poslovnih pitanja koja su vam bitna, a oko kojih se trudite duže vreme. Mogućnost važnog razgovora sa saradnicima. U emotivnim relacijama funkcionišete bolje, jer se posle dugo vremena osećate poletno i neopterećeno.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan ispunjen dobrim poslovnim prilikama, a moguće je I da vas obraduje priliv novca. Važni poslovni razgovori. U kontaktu sa nekim ko vam je interesantan ili sa voljenom osobom ispoljavate jako dobro raspoloženje i energiju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jako će vas obradovati razgovor ili informacije koje dobijate, jer su potvrda onoga što ste planirali ili nameravali da pokrenete. Iskoristite dan da završite i papirologiju ili sredite dokumentaciju. Opuštenost i uživanje sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pustite da se neke stvari u poslovnom segmentu rešavaju same od sebe, a vi pokušajte da ispratite tempo dešavanja. Odlično raspoloženje u kontaktu sa nekim ko vam se dopada. U emotivnim odnosima situacija se dovodi u ravnotežu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste u dobrom raspoloženju pa ćete lakše obavljati sve vezano za poslovni segment. Neko vam daje obećanje i nadate se da ono nije bez osnova. Izuzetan dan u emotivnom segmentu, naročito onima koji su slobodni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I vama će ovaj dan odgovarati u poslovnom , ali i u emotivnom segmentu. Generalno – dobro je vreme da ostvarite planirano. Pokrenite se prema onome što želite i što vam je bitno. Emotivni partner vas iznenađuje inicijativom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Osećate da neke okolnosti možete preokrenuti u svoju korist i trudićete se da to i ostvarite. Neko oko koga ste se angažovali je spreman na dogovor sa vama. U emotivnim odnosima lepi trenuci, a ako ste slobodni – dobra komunikacija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas ste spremni da uradite sve ono što se od vas očekuje, ali i više od toga. Budite aktivni, jer ćete rezultate videti odmah. Sa voljenom osobom je pravi trenutak za otvoren razgovor koji bi mogao da reši neke probleme i nedoumice.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Budite spremni da date sve od sebe tokom dana jer će vam to otvoriti šansu za vrlo bitne dogovore. Imate izuzetnu komunikaciju sa nekim preko posla, ali ne možete da poreknete da se i vaše zanimanje za tu osobu probudilo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas neke stvari u poslovnom segmentu možete preokrenuti na bolje. Dosta jaka energija koja vam daje poticaj koji vam je bio potreban. Angažujte se oko nekoga ko vam je interesantan, jer su odlične šanse da ovu osobu osvojite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.