dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj vam dan donosi rasterećenost i jaku energiju. Šta god da imate od obaveza završićete u rekordno kratkom roku. Dan obavezno iskoristite za emotivne kontakte i susrete, bilo sa voljenom osobom, bilo sa nekim koga želite da osvojite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan možda nije savršen za posao ali je zato savršen za sve ono što je vezano za emotivni segment. Bićete neuobičajeno nežni i romantični prema voljenoj osobi, a ukoliko ste sami – možete se na prvu loptu „skontati“ sa jednom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Šta god da želite da pokrenete, uradite to baš danas. Toplo vam preporučujem da više pažnje posvetite poslovnom segmentu, jer možete očas posla dogovoriti neke bitne poslove. Svakako sa osobom koja vam se dopada ugovorite susret.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U poslovnom segmentu ovaj dan je dušu dao za sve ono što želite da postignete ili uradite. Savetujem vam da ne oklevate, pokrenite se. I emotivno je ovo dosta povoljan trenutak da sa voljenom osobom sredite neke napetosti koje postoje u vašoj vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas je pravi momenat i dan bukvalno za sve ono što poželite. Imate dovoljno i energije i podsticaja – potrebno je samo da se pokrenete i uradite, sve vam ide od ruke. I emotivno će ovo biti jedan od boljih dana u proteklom periodu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vam energija dana ne odgovara, ipak možete dosta toga uraditi, ukoliko sebe naterate da funkcionišete onako kako vam drugi nalažu. Trenutno sami sebi niste najbolji savetodavac, pa vam se preporučuje da čujete šta drugi imaju da vam kažu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Toliko vam sve ide na ruku da ćete povremeno biti zbunjeni situacijama. Nemojte previše razmišljati, već hvatajte svoje šanse – bilo da su one kroz poslovni, emotivni ili prijateljski segment. Značajni susreti i kontakti vam sleduju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Suviše je sve oko vas užurbano da biste se osećali najbolje, ali pokušavate da se snađete i da „plivate“ u situacijama koje su vam nametnute. Velika podrška od strane šefova vas može prilično iznenaditi. Nemojte to pokvariti svojim negativnim stavovima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Za divno čudo, nećete imati primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Sve ste lepo uspeli da uklopite i sami primećujete da sve ide ka rešavanju i stabilizaciji. I u emotivnom delu stoji pojačana romantika I partnerova inicijativa.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neka pomoć dolazi baš onda kada vam je potrebna. Ovo će vas donekle smiriti i stabilizovati i učiniti da sa više optimizma gledate na situacije u poslovnom segmentu. Osećate se rasterećeno i to će se odmah primetiti i u vašim emotivnim relacijama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne ide vam baš sve na ruku, ali ćete vi uspeti da okolnosti okrenete u svoju korist. Neki ljudi se mogu pokazati kao pravi prijatelji. Bićete iznenađeni koliko je jedna osoba spremna da vam pomogne ili učini. Emotivno se osećate stabilno i zadovoljno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan kao stvoren za sve ono što je vezano za poslovni segment. Možda biste vi voleli da drugačije provedete dan, uljuljkani u nežnosti sa voljenom osobom, ali iskoristite ono što vam se trenutno nudi – a to su mogućnosti da napravite dobre nove dogovore.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.