dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Verovatno ćete danas osećati da vam ama baš ništa ne ide od ruke ili da morate uložiti ogromnu količinu enegije čak I najsitnije obaveze. Možete biti zbunjeni, dekoncentrisani, pažnja će vam biti rasuta. Susret I kontakt sa emotivnim partnerom donose vam pojačanu nežnost I osetljivost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U ovom danu očekujte veću fokusiranost na poslovni segment, ali i bolje mogućnosti za zaradu, I to neočekivanu. U emotivnom segmentu – probudiće se veća želja za provodom, zabavama, kontaktima sa društvom. Partner vas zbunjuje svojim promenljivim ponašanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Velika žurba tokom celog dana. Moguće je da ste odjednom dobili više obaveza, sa vrlo kratkim rokovima za ispunjenje. U emotivnom segmentu – vrlo interesantni kontakti sa suprotnim polom. Jake mogućnosti za flertovanje i nova poznanstva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda vam ne odgovara u potpunosti atmosfera tokom ovog dana u radnom okruženju, ali ćete uspeti dosta dobro da se snađete u nekim iznenadnim situacijama. Mogućnost za manje novčane prilive. Razumevanje i korektan odnos sa voljenom osobom. Jačanje strasti. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako će neke situacije u početku izgledati kao komplikovane i teško rešive, uspećete da ih okrenete u svoju korist. Ušli ste u period kada ćete videti više finansijske koristi od poslovnih partnerstava i saradnji. Neuobičajeno pažljivo ponašanje od strane voljene osobe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako je u prethodnim danima bilo nekih problema ili nesuglasica sa kolegama, danas ćete uspeti da ih razrešite i objasnite se. Neočekivani novčani priliv će vas obradovati. U kontaktu sa voljenom osobom nemojte biti toliko nervozni i napeti – usmerite ovu pojačanu energiju na strast.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

 Očekujte dan nekih  olakšanih okolnosti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Osećaćete se kao da ste neki veliki teret skinuli sa leđa. Jako će vam prijati razgovori sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Rasterećeniji ste nego inače.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pozitivna iznenađenja u poslovnom segmentu. Moguće je da neočekivano i iz „vedra neba“ dobijete poslovnu ponudu. Takođe – sreća po pitanju finansija. Flert sa osobom sa kojom poslovno sarađujete se pojačava – mogućnost konkretnijeg dogovora o susretu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Budite zadovoljni, jer se vaši planovi danas odvijaju više nego dobro. Potrudite se da uspeh još dodatno pojačate, time što ćete se maksimalno aktivirati po pitanju komunikacije i dogovora. Novi emotivni interes – mogućnost za poznanstvo i ulazak vrlo zanimljive osobe u vaš život.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Poslovni segment donosi vam danas lepe mogućnosti. Odlični kontakti sa saradnicima i partnerima. Vreme je da pokrenete poslovne priče koje vas interesuju. Vrlo rado ćete posvetiti svo svoje slobodno vreme voljenoj osobi – potrebno vam je da se osetite sigurno i voljeno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas očekujte bitne dogovore. Vrlo ozbiljno shvatite neke ponude koje vam dolaze. Mogućnosti i za ugovaranje dodatnih poslovnih angažmana. U emotivnom segmentu – miran dan sa voljenom osobom. Osećate da su neke oluje iza vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Velika posvećenost poslovnom segmentu, ali i lakše prilike za rešavanje pitanja i situacija koje vas muče. Uložićete veliku energiju u pokretanje projekata koji su vam bitni. U emotivnom segmentu – preuzimate inicijativu. Pozovite simpatiju na kafu….

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
PITA OD SPANAĆA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 06.11.2020.