dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zadali ste sebi more obaveza I zaista je pitanje kako ćete iz svega ovoga uspeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom delu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Izlazak na kafu posle posla sa kolegom/koleginicom može postati prijatno iskustvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kad krenete od jutros da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni talas, jer će vam kasnije natrčati obaveze ili papirologija koju ste smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu – nedostatak komunikacije sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nesigurni ste I razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće vas osoba koja za vas ima ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Trudite se oko nekog koga ste upoznali preko prijatelja. Ova osoba vam jako prija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj meri ste zadovoljni rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći deo svog dana. Malo ste prezahtevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete osetiti veliki priliv pozitivne energije, koju odmah možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. I sreća je danas na vašoj strani, pa će vam se lakše otvoriti neke poslovne šanse. Moguć kontakt sa osobom iz prošlosti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uz malo truda, moguće je rešiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci I potezi nekog ko vam se dopada.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Delujete vrlo promenljivo – u jednom trenutku ste aktivni I preduzetnički nastrojeni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi I voljena osoba razumeli po nekim pitanjima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo toga morate uraditi I spremili ste se da budete aktivni. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. U emotivnom segmentu – pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano – ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje I rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da uspešno izađete na kraj I sa najzahtevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom – za divno čudo, prilično mirni trenuci.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sigurno je da ćete tokom ovog dana “leteti”. Kontakti I susreti sa mnogo ljudi I velika angažovanost po nekim papirološkim pitanjima. Osećate zastoj I nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas će se mnoge stvari pokrenuti I aktivirati. Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti delimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da pokažete veću zainteresovanost jednoj osobi, ali se non stop “lomite” I ustručavate.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.