dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.10.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas bi trebalo da vas drži dobro raspoloženje i želja da se opustite i odmorite. Međutim, vama će u prvom delu dana raspoloženje biti promenljivo, a drugi deo dana ćete više iskoristiti da izađete sa prijateljima ili da se posvetite voljenoj osobi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete ostvariti kontakt i susret sa nekim koga već duže vreme želite da vidite. Najverovatnije je prijatelj u pitanju, i vreme provedeno sa njim će vam izuzetno prijati. U drugom delu dana malo sentimentalno raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Veliki su vaši planovi, ali je pitanje da li ćete uspeti da se izdignete iz nekog malo lošijeg raspoloženja i ostvarite ih. Možda će vas sprečiti delimično i obaveze kojima se morate posvetiti. Pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svoje raspoloženje koje je nešto lošije, a vučete ga još od juče, prenećete i u današnji dan. Neko od članova porodice vam može zameriti zbog vašeg ponašanja ili stava, što će još dodatno negativno uticati na vas. Možda je vreme da se odmorite i opustite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Potrebno vam je da dobijete podršku od nekoga ko vam je bitan. To može biti emotivni partner ili neko od članova porodice. U suštini, sada vam je neophodna neka vrsta zaštitničkog ponašanja od strane osobe koju volite . Malo ste se razmazili.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Teško ćete danas uspevati da sakrijete svoja osećanja i ono što se dešava unutar vas.  Potrebno vam je prisustvo voljene osobe ili članova porodice da vas digne i oraspoloži. Odličan je trenutak da se malo rasteretite i provedete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ono što vas danas najviše interesuje je sve ono što je vezano za emocije. Nemojte biti usamljeni, ako već nemate partnera, već se okrenite ka prijateljima i porodici. Ukoilko ste u emotivnoj vezi, iskoristtite dan za uživanje u provodu i ljubavi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaša će raspoloženja danas varirati i verovatno ćete ići iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ste odlično, u drugom već napeti i nervozni. Sačuvajte dobar odnos sa partnerom i sa ljudima koje volite. Potrudite se da provedete što više vremena sa njima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Biće potrebno mnogo dobre volje da biste se danas usaglasili sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Postoji razmimoilaženje u mišljenjima, planovima. Biće potrebno mnogo dobre volje da nađete pravo rešenje. Pomalo tenzičan i stresan dan za vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nedelja za vama je dosta naporna, a sada je pravi trenutak da ovaj dan provedete sa osobama sa kojima ste bliski i koje volite. Moguće je da ćete otići na veće okupljanje ili posetiti prijatelje. Osećaćete se dobro i odmorno. Mogućnost flertovanja u popodnevnim satima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke stvari su danas profunkcionisale između vas i voljene osobe. Ono što vam je smetalo u prethodnim danima da se otvorite jedno prema drugom, sada je prevaziđeno. Ako vam se čini da vam voljena osoba daje nejasne ili nepotpune odgovore, zapitajte se koliko ste vi iskreni.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vi uvek punite svoje baterije u okviru doma, porodice, prijatelja, u kontaktu sa decom. Ovo je dovoljno da vam vrati svu energiju koju ste u prethodnim danima izgubili. Zato, sa vama dragim osobama idite makar na zajednički ručak. Ili u provod i neko druženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.