dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Izgleda ste od samog početka nedelje preuzeli na sebe više nego što možete da odradite. Ili vas pak kolege zatrpavaju obavezama, možda prebacuju i deo svog posla na vas. Danas aktuelna flertovanja, moguće čak i tajne pričice.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta distrakcije od strane saradnika I kolega. Trudite se da svoj deo posla završite na vreme i jako vam smeta što vas svojim ponašanjem odvlače od posla ili dekoncentrišu. Pokušavate da sakrijete koliko ste zainteresovani za nekog.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate osećaj da vam je još jako malo ostalo da biste jednu obavezu priveli kraju. Idete polako, jer ne želite da bilo šta prepuštate slučaju. Ćutljiviji ste nego inače u kontaktu sa voljenom osobom, pa se druga strana pita šta se sa vama dešava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nekog sa posla sa kime imate jako doba odnos, danas morate kritikovati zbog propusta i nemarnosti. Iako vam ovo teško pada, smatrate da je vreme da se usredsredi na svoje obaveze. Nerazumevanje danas između vas i voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da možete ostvariti dobar dogovor, ali vam se ne ukazuje prilika da to završite tokom današnjeg dana. Vi želite brzo, ali druga strana želi da razmisli. Ne odustajete od toga da pokrenete priču sa nekim ko vam je jako interesantan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko će vam svojim zamerkama pokvariti raspoloženje. Doduše, i vi umete danas biti vrlo kritični prema drugima, pa zato nemojte zameriti što vam uzvraćaju istom merom. Danas ste promenljivo raspoloženi prema partneru, tražite razlog za svađu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sigurni ste da radite neke stvari na pravi način, ali ne možete da osporite da vas je jedna osoba pokolebala svojim kritikama. Moguće je da je ovo čak i nadređeni, pa bi ovu kritiku svakako valjalo uzeti u obzir. Šarmirate nekoga na poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa zadovoljstvom provocirate kolege i poslovne saradnike da biste videli njihove reakcije. Danas ste zajedljivo raspoloženi i niko neće promaći vašem britkom jeziku. No, problem je što ni sa voljenom osobom nećete biti mnogo drugačiji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas se otvara pravi trenutak da iznesete svoj predlog, najverovatnije nadređenom. Obratite pažnju na detalje onoga o čemu imate nameru da pričate, ne idite na razgovor nepripremljeni. Odlično raspoloženje i razmišljanje o voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jedan od poslovnih saradnika ima sluha za ono što vi želite da pokrenete. Danas ćete imati dobru komunikaciju sa ovom osobom i saslušati i savete koje ima da vam da. U susretu sa voljenom osobom pokažite više opuštenosti i dobre volje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Promena koju želite da pokrenete u jednom dogovoru ne funkcioniše, koliko god da se vi trudite. Ne možete da usaglasite interese i možda je najbolje da priču ostavite za drugi dan. U dosta ste romantičnom raspoloženju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavaćete da funkcionišete, ali misli vam beže a obaveza je preko glave. Teško ćete izaći na kraj sa svime, ali energija vam je u porastu, pa ćete se ipak kako tako boriti. Opustite se i prihvatite poziv za susret od jedne osobe koju od skora poznajete.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.