dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Budite strpljivi i izanilizirajte svaki potez. Dan donosi mnogo mogućnosti, ali su i opcije za greške otvorene,  uključite racio a ne impuls. Zato je impulsivnost dobra u emotivnim relacijama, jer ćete iznenaditi partnera inicijativom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta toga vam je na pameti, pa ćete imati problem usklađivanja sa saradnicima. Neke stvari će vas dekoncentrisati, pa se dobro organizujte. Imate osećaj da je dosta toga suviše statično u vašim emotivnim relacijama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke stvari ćete morati da ispravljate u hodu. Na svu sreću, pa ste ubedljivi i umećete da animirate druge da vam priteknu u pomoć. Suviše ste usmereni na sebe i ne primećujete da partneru neke stvari smetaju kod vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Bićete dosta kritički nastrojeni prema ljudima sa kojima danas budete u kontaktu. Ne stvarajte pogrešnu sliku o sebi. Možete napraviti greške u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite joj ljubav i ne uznemirujte je svojim impulsivnim ponašanjem.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Morate biti u prilagodljivom fazonu ukoliko imate nameru da ostvarite jedan dogovor. Usklađivanje sa drugima je neophodno. Vaše ponašanje u odnosu sa voljenom osobom je vrlo intenzivno – možete čak iznenaditi partnera svojom inicijativom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da ste obećali da ćete nešto završiti i to potpuno smetnuli sa uma. Nije vaš običaj da kršite obećanja ali suviše ste bili obuzeti drugim stvarima. Popravite ovaj nepovoljan utisak i potrudite se da ostvarite obećano.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Znate da ste povukli par pogrešnih poteza i nadate se da to neće izbiti na videlo. Neke informacije vas pomalo uznemiruju, ali mislim da nema razloga za veću zabrinutost, što ćete i sami uvideti u drugom delu današnjeg dana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ste zabrinuti zbog nekih situacija u poslovnom okruženju. Čini vam se da zastoji traju predugo i nadate se da će se uskoro pokrenuti. Danas bi bilo dobro da se angažujete oko voljene osobe, da biste ispravili neke od propusta iz prošlosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Predložila bih vam da danas ne dokazujete neke stvari drugima, jer je malo verovatno da ćete imati uspeha u tome. Vi radite stvari na svoj način, a pustite druge da rade onako kako oni misle da treba. Ne možete svima nametnuti svoju volju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas će se kritike odbijati od vas. U potpunosti smete da stanete iza onoga što ste radili i svesni ste da su neke zamerke neopravdane. Završićete sa poslom i jedva čekati da se okrenete lepšoj strani života – ljubavi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U prvom delu dana očekujte užurbanost i promene raspoloženja. Moguće je da će se pojaviti i neki troškovi koje ni malo niste očekivali. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, samo nemojte da se zavučete u kuću i ućutite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mnogo toga morate završiti, a povremeno imate osećaj da se „gubite“ u moru obaveza. Energija vam se rasplinula i jedva ćete čekati da otaljate radni dan. Posle posla obavezno u šetnju sa voljenom osobom ili makar u obližnji kafić sa kolegama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.