dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U ovaj dan ulazite prilično neraspoloženi i u nedoumici kako će se neke situacije koje su vam bitne odigravati na dalje. Moguće je da vam slede i neki troškovi oko kuće ili lošiji odnosi sa ukućanima. Emotivno – i vi i partner se možete povući u sebe.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Lošija komunikacija sa kolegama ili sa nekim od prijatelja može vas na kratko oneraspoložiti. Ukoliko pravite dogovore o susretu – moguće je da će doći do kašnjenja ili odlaganja viđenja. Sa voljenom osobom ćete imati dobru komunikaciju i lepe trenutke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Koliko god u nekim momentima ovo bio naporan dan, za vas je lep i vi ćete proći kroz njega u dobrom raspoloženju koje vam ništa ne može pokvariti. Naročito vam se neke fine situacije smeše u emotivnom segmentu. Moguća su i nova poznanstva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nestrpljivost i užurbanost vas može uvesti u greške u poslu. Ukoliko ne želite da trošite vreme posle na ispravljanje istih, fokusirajte se na ono što radite. Iz nekog razloga ste ljuti na partnera i samo čekate momenat da sve „istresete“ na njega.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mogućnost za finansijski gubitak ili za zabrinutost oko novca. Da li su u pitanju troškovi ili neisplaćena potraživanja – u svakom slučaju, danas su pare u fokusu. Ukoliko očekujete podršku – moguće je da ćete ostati kratkih rukava. Emotivno – problem u komunikaciji.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan koji može doneti nesklad, i u poslovnom sektoru ali i u porodičnim odnosima i emotivnim partnerstvima. Moraćete jako dobro da balansirate i potrudite se da biste uspešno okončali sve situacije koje će doći na dnevni red.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Bićete jako osetljivi i lako će vas biti isprovocirati. Pokušajte da ne odreagujete baš na sve – pustite druge da se zamlaćuju raspravama i da sami sebe nerviraju a vi se okrenite onome što vam je važno. Sa malo truda, odnos sa osobom koju volite može biti dobar.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi ćete toliko pričati, toliko se dogovarati i kretati da ćete verovatno kraj dana dočekati isceđeni. No, ništa vam neće pasti teško jer vas nosi entuzijazam. Mogućnost za novo poznanstvo slobodnim Škorpijama, ali i za obnovu bitnog kontakta iz prošlosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Još jedan dan u kojem je potrebno mnogo strpljenja i tolerancije da biste došli u sklad sa drugima i ostvarili ono što želite. Ukoliko imate osećaj da vam neko ne govori istinu – verovatno je da ste u pravu. No, zato vi budite otvoreni, naročito kada je partner u pitanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Osećate veliki unutrašnji pritisak. Mnogo toga je na tapetu, a ne zavisi sve od vas i ne znate kako će se ove situacije završiti. Samo mirno i polako, ne brzajte. Emotivnom partneru se ne dopadaju neka vaša ponašanja i sklon je da se povuče i ućuti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas kao da ništa ne može da funkcioniše normalno. Krene, pa stane. Čekate, pa žurite. Mnogo posla, pa onda period bez ikakvih dešavanja, statičnost. Snalazićete se vi u svemu ovome, ali će vas ovaj dan ipak istrošiti….Neočekivan susret, poziv ili poruka.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Rastrgnuti ste između poslovnih i ličnih obaveza i nikako ne uspevate da se uskladite. Morate se okrenuti nekim osobama ili situacijama koje zahtevaju vašu pažnju i posvećenost, a imate premalo vremena. Vrlo strastan susret sa partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.