dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Negativnosti iz prethodnog dana prebacile su se I u ovaj, iako ste neke stvari uspeli da odradite. Neizvesnost, nesigurnost – paleta loših osećanja koja će vas danas zaokupljati I neće vam dati mira. Nije dobro za emotivne kontakte.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke stvari ste uspeli da odradite na vreme I sada posmatrate kako drugi žure pokušavajući da vas stignu. Vi ćete se okrenuti komunikaciji I pokušati da ugovorite susret koji vam je bitan. Na žalost, druga strana je zatrpana poslom do guše.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušali ste da napravite šemu rada I da se organizujete, ali shvatate da su to bile samo vaše uzaludne nade. Neko suptilno pokušava da vam objasni gde ste pogrešili, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to. Emotivno – dobar dan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedan problem ste rešili ali ih je ostalo još dosta koji čekaju vaše angažovanje. Sa žaljenjem shvatate da ćete morati da promenite planove koje ste imali za popodne. Tek u večernjim satima moći ćete da se posvetite sebi I partneru.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sređujete zaostatke, sve vreme se boreći sa tvrdoglavim ljudima koji neće da vas saslušaju I prihvate predloge za koje znate da bi vam olakšali život. Jedva ćete čekati da se odvučete kući I da zaboravite na sve. Najbolje sa dragim osobama Ili partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste sigurni da li postupate ispravno u jednoj situaciji, ali ćete se držati svojih stavova. Pre nego što odreagujete, proverite da li ste dobro razumeli informacije koje su stigle do vas. Zbunjujuće situacije koje vam mogu napraviti neprijatnosti sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke osobe koje su vam važne jesu na vašoj strani, ali vi I dalje ne vidite rešenje situacije. Nemate strpljenja, ne želite da popustite pod pritiscima osobe koja vam nameće svoje stavove. Neko će ovde morati da popusti, ali je neizvesno ko će to biti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Rešili ste da zanemarite sve ono što je vezano za posao I da pustite da se situacije reše same od sebe. Ne želite više da gubite živce. Emocije koje u vama bujaju sve više pokušavate da potisnete, jer ne želite da se otvorite….još uvek.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Moguće je da će se zahtevati vaše angažovanje oko porodice. Uvek volite da budete na usluzi osobama koje su vam drage, ali će sve ovo verovatno poremetiti vaše planove za izlazak. No, šta da se radi….dođu tako neki dani…

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nervozu osoba iz poslovnog okruženja ne primećujete I ne želite da uzmete u obzir. Smatrate da ste u pravu I ne želite  da popustite. U poznanstvu sa novom osobom trudićete se da ostavite dobar utisak. Ne može da se porekne da ste zainteresovani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako danas imate poslovnih obaveza, čuvajte se da ne napravite značajnije greške jer će odmah biti primećene. Nije vam koncentracija na najvišem nivou, pa se bolje posvetite redovnim obavezama. Zato je dobar dan za sva emotivna pitanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Velike promene raspoloženja I drugima će biti teško da vas razumeju. Niste siguri šta se dešava, u jednom trenutku ste dobro raspoloženi, u drugom upadate u nerviranje. Partner može biti zabrinut I smatrati da je on kriv za ovu situaciju.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.