dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Prijaju vam nečije reči i ponuda koju dobijate. Daćete sebi vremena da razmislite o ovome, ne žurite sa prihvatanjem. Neko preuzima inicijativu I pokazuje vam da je zainteresovan. Zbunjeni ste, ali se trudite da se to ne vidi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pravih reči se setimo onda kada je situacija već prošla. Zato vi u kontaktu sa poslovnim partnerima prvo napravite koncept, pa tek onda istupite sa predlozima. Na taj način ćete uspeti da se setite svega što je neophodno. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas imate bitan razgovor I umećete da budete diplomatski nastrojeni i da pokažete sagovorniku da ga pažljivo pratite. Sve vi umete, samo kada hoćete I kada vam je to bitno. Pošto je to već tako, isti modus ponašanja primenite I sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sakupljate sve šta vam je potrebno od informacija I dokumentacije I pripremate se za ozbiljan poslovni sastanak. Ako želite da sa nadređenim razgovarate o nečemu što je vama lično bitno – koristite prvi deo dana. Danas malo vremena za ljubav.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sjajna prilika da jednu poslovnu tematiku privedete kraju ili da zaršite veću obavezu koju danima vučete. Ako vas drugi budu ometali primedbama, jasno ćete im staviti do znanja da trenutno nemate vremena za njih. Primećujete poglede zainteresovanih.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možete da kažete da su vam neke stvari jasnije I da vam se vratila sposobnost organizacije I analize. Čini vam se da ste propustili bitne stvari vezano za obaveze, I danas ćete se tome posvetiti. Uspećete da stignete I da posvetite pažnju dragim ljudima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas je lako videti ko je na vašoj strani I ko vas podržava. Neke Vage mogu biti iznenađene podrškom osoba od kojih to nisu očekivale. Dobar dan i po pitanju finansija. Odnos sa emotivnim partnerom vrlo vatren I podsticajan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas imate odličnu komunikaciju sa autoritetima I saradnicima. Razumećete se I bez ikakvih problema funkcionisati. Zanimljive informacije dolaze do vas, možda one koje ste dugo čekali. Škorpije danas spremne za flertovanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je odličan dan I za ljubav I za posao I jedina stvar koju ne biste smeli da uradite jeste da se zakopate samo u poslovne obaveze. Ako to uradite propustićete fenomenalan susret I divno vreme sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Materijalno dobar dan, jer uspevate da naplatite finansijsko potraživanje. Jarčevi će se opariti, ali će danas biti I spremni da odmah potroše deo tog novca. Bolje ste raspoloženi pa ćete se drugačije ponašati u partnerskim I porodičnim odnosima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan vrlo posticajan za komunikaciju, za sklapanje novih dogovora, za ostvarivanje kontakata sa ljudima koji su vam poslovno važni. Bićete u pokretu, raspoloženi, vedri, nasmejani. Jedna osoba vam daje jasne signale da želi da vam se približi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Odlična poslovna prilika koja će vam se pružiti. Budite pametni I zgrabite šansu, ne razmišljajte mnogo. Oni koji su avanturitstički nastrojeni ili žele flertovanje – dan je kao stvoren za vas. Mogući kontakti preko prijatelja ili preko društvenih mreža.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.