dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan dan za sve vezano za posao. Dogovori se mogu napraviti, a vi biti u dobrom raspoloženju i lako animirati ljude oko sebe. Impulsivnost i strast u emotivnom segmentu. Lako osvajate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Našli ste pravi način da razrešite jednu poslovnu situaciju, uz pomoć kolega. I vi izađite u susret ljudima sa kojima radite i na najbrži način dovršite jednu zajedničku obavezu. Dobra komunikacija sa jednom osobom, ali skrivate je od drugih.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neko će vam učiniti uslugu, što će vas iznenaditi. Pogotovo ako sa ovom osobom niste imali najsjajnije odnose. Ne razmišljajte mnogo, prihvatite i zapamtite da uzvratite. Prija vam susret sa jednom osobom koja vas razume.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste na usluzi kolegama, ali i oni vama. Međusobna podrška i pomaganje učiniće da se nešto što se duže vreme odugovlači završi ranije od planiranog. Sklad sa voljenom osobom čini da se osećate dobro i raspoloženo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sve ono što je pred vama obavljate bez većih poteškoća, u isto vreme otvarajući nove poslovne priče. Imate utisak da je i faktor sreće na delu. Jasno vam je da se neko u emotivnom delu malo igra i šali sa vama, flertuje. I to vam prija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Okupirani ste velikim brojem obaveza, pa nećete stići ni da se poradujete tome što sve uspešno završavate. Taman stavite tačku na jednu stvar i odmah prelazite na sledeću. Malo ste umorni. Prijatelji vas najbolje razumeju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

I poslovno I emotivno dobar dan je pred vama. Poslovno – taman kad ste mislili da ćete ostati bez dogovora, situacija se pokrenula. Emotivno – partner je organizovao izlazak I druženje sa prijateljima u kojem ste uživali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

 Sve ide onako kako ste planirali. Kockice se uklapaju same od sebe a vi već vidite kako vam se novi novčani prilivi smeše. Doduše, u emotivnom delu će verovatno sve ostati samo na razmišljanju o voljenoj osobi. Malo vremena za vas dvoje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Kada se i posao i ljubav uklope u jednom danu – onda čak ni vi nemate nikakve prigovore na dešavanja. Potrefiće vas jedan dogovor od ranog jutra. A posle toga – možemo da krenemo u osvajanje! Ili da se vidimo sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Kada imate podršku ili pravi savet u trenutku koji je bitan – onda vam sve ide od ruke. Tako će biti i danas – pomoć od strane osobe koja vam je poslovno važna biće taman u onoj meri da okrene okolnosti vama u korist. Razumevanje sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Izgleda da je vaše prisustvo neophodno na sto strana. Ne znam kako ćete uspeti da izvedete, ali ćete se potruditi. Ne samo da vas posao zove, već imate i društvene obaveze ili obećanja koja ste dali voljenoj osobi i prijateljima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Okrenuli ste novu stranicu u poslovnom segmentu i sa zadovoljstvom pratite. Brza dešavanja i dogovori koji ispunjavaju vaša očekivanja. Popodne obavezno iskoristite da sa voljenom osobom odete u izlazak ili šetnju, najbolje pored vode.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.