dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Koliko god se trudili, rešenja za neke situacije vam izmiču pa ste čas nervozni, a čas na granici da odustanete. Komunikacija sa voljenom osobom će tokom celog dana biti sa oscilacijama I na granici rasprave.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sve ono što želite da realizujete danas se odvija usporeno. Koliko god se vama žurilo, ne možete uticati na brzinu dešavanja. Nervozni ste i bolje je da ne reagujete na sitne partnerove provokacije, jer možete samo uzburkati atmosferu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U prvoj polovini dana verovatno ništa neće ići po vašim planovima, koliko god da vi pokušavate da se postavite odgovorno prema poslu I obavzama.Sa voljenom osobom samo povremeno uspevate da ostvarite pravu komunikaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Osećate se mutno, dekoncentrisano I teško vam je da se pokrenete. Jedan od izvora trenutnog nezadovoljstva jeste finansijski segment, a drugi – odnos sa voljenom osobom koji trenutno i nije najstabilniji.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Slede vam zahtevni sastanci I isto tako zahtevni razgovori sa saradnicima, kolegama, šefovima. Nećete u potpunosti biti zadovoljni ishodom. Ne pokrećite važne teme sa partnerom, ovo nije dobar trenutak za tako nešto.  

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možda previše očekujete od drugih I nećete biti zadovoljni reakcijama niti količinom pomoći I podrške koju dobijate od kolega I saradnika. Takođe, planirani susret sa emotivnim partnerom neće ispuniti vaša očekivanja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nikako da dođe do promene po onim pitanjima koja su vam bitna. Informacije koje dobijate vam ne daju  nadu da će ovo u skorije vreme biti rešeno. Prilično ste se zagrejali za jednu osobu a čini vam se da ona ne reaguje na isti način.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I poslovne ali I privatne obaveze razvlače vaše vreme ali I vaše živce danas. Koliko god da se trudite, na dve strane nećete moći da funkcionišete. Partner I vi ste u raskoraku sa vremenom I imaćete samo kratak trenutak jedno za drugo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne žurite sa odlukama jer lako možete napraviti grešku u proceni I posle se kajati zbog svoje brzopletosti. Dogovori koje pokrećete mogu biti opterećujući po vas. U emotivnim relacijama – problem u komunikaciji.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate možda I previše poverenja u svoje sagovornike. Pre nego što pristanete na nešto – dobro razmislite koliko je to na duži rok povoljno po vas. Želećete da se pokrenete prema nekom, ali nećete uspeti u namerama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Teško se razumete sa drugima, bez obzira da li su u pitanju kolege I saradnici ili emotivni partner. Izgleda da ne uspevate da pronađete prave reči i kao da pričate različitim jezicima. Sa partnerom nešto bolje u večernjim satima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Obaveze su vas pritisnule i već počinjete da se pitate da li ćete uspeti da ih završite na vreme. Pored toga – vaše raspoloženje je mutno i zbog odnosa sa emotivnim partnerom. Neke stvari vam smetaju a moguće je i da ste ljubomorni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
NEMAČKE ĆUFTE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.