dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako ste mislili da ste jedan posao ili obavezu završili, danas ćete ipak morati da se dodatno angažujete oko toga. Nadređeni vam mogu zameriti na opuštenom ponašanju. Teško vam je da pronađete dovoljno vremena za partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Očekivali ste da će neke stvari ići lakše i malo vam je naporno da se angažujete u velikoj meri. Ipak, neće biti potrebno mnogo truda da se ono što ste planirali završi. Emotivno – osećate želju za promenama, uzbuđenjima, akcijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pozitivno raspoloženje će vas držati, iako će biti par situacija koje će vas iznervirati ili izbaciti iz takta. Partner želi vaše prisustvo, ali vi imate poziv i od prijatelja. Biće teško uklopiti i jedno i drugo i sigurno je da ćete se nekom morati zameriti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nadređeni  vam mogu nabaciti mnogo više obaveza i zadataka nego što realno možete da postignete. Organizujte se bolje. Smeta vam ljubomora i posesivnost koju partner pokazuje, ali pokušavate da izbegnete raspravu na ovu temu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Okupiraće vas poslovne obaveze i nećete biti u mogućnosti da realizujete planove koje ste nameravali. Biće par zbunjujućih i konfuznih situacija, sačuvajte prisebnost. Jednoj osobi na suptilan način šaljete signale da ste zainteresovani.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete uspeti da završite sve što ste planirali. Moguće je da će vam i neko od kolega priskočiti u pomoć. Morate ispoštovati neke ljude kojima ste obećali susret i malo je verovatno da ćete uspeti da se vidite i sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate problem da se usaglasite sa saradnicima. Nisu ovo neka strašna razmimoilaženja ali i to je dovoljno da vas čini nervoznim. Želja da se vidite sa nekim je jaka, ali nemojte biti razočarani ako ova osoba ne uspe da vas ispoštuje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Povremeno će se javljati nervoza zbog obaveza. Nemojte sebi pokvariti dan time što ćete dozvoliti da budete uvučeni u tuđe rasprave.  U emotivnim relacijama danas pokazujete određenu distanciranost ili zlovolju, nervozu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta toga ste isplanirali ali nemojte računati da ćete lako izaći na kraj sa poslovnim situacijama. Biće povremeno napornijih trenutaka, a postoji i zabrinutost zbog nekog troška. Kontakt sa partnerom je zasnovan na strasti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neraspoloženi ste, mada nemate pravih razloga za tako nešto. Vaše su pozicije stabilne i možete biti zadovoljni postignutim. Što se emotivnog segmenta tiče, danas su naglašeni posesivnost i ljubomora, ali i želja da kontrolišete partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Kolega neće ispuniti obećanje koje vam je dao i bićete loše raspoloženi, jer ste računali na uslugu od njega. Neko sa posla pokušava da pokrene jaču priču sa vama, zanimljivo vam je ali za sada ne očekujete ništa specijalno od ovoga.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste dosta nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom, pokušavate da se izdignete iz trenutnog raspoloženja. Emotivni deo je dobro postavljen, i voljena osoba će pokušavati na svaki način da vam se približi i uzdigne vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.