dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervozu teško da ćete moći da izbegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu.  Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije. Iskulirajte.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke situacije vas muče, a ne želite da se žalite. Ipak, nećete uspeti da sakrijete od svih šta vam se dešava, jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možete biti neoprezni ili brljivi i dovesti do toga da napravite grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima sarađujete moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite više strpljivi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moraćete da se posvetite obavezama ili problemu koji ste do sada odlagali. Verovatno je da će vam ovaj dan biti poslovno naporan. Voljena osoba vas pritiska svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije. Nećete trpeti takvo ponašanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas, jer vam odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni svojim obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumevanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga je van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umete. Ipak, verovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti, zbog kojih ćete morati da promenite planove. Blago neraspoloženje i nervoza sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niti odnos sa saradnicima niti sa šefovima danas neće biti lagan. Vi ćete pokušavati da se uklopite, ali teško je da ćete u tome u potpunosti uspeti. Moguće su prepirke sa voljenom osobom. Pitanja vernosti i poverenja mogu izaći na dnevni red.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Biće dobro ako danas budete uspevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom ste spremniji za kompromis.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke situacije vam odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog priliva koji kasne a vama „gori pod nogama“. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni neobavezni kontakti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ponašanja nekog od saradnika izbacuju vas iz takta, ali se trudite da održite kontrolu. I u okviru porodice možete imati distrakcije – moguće je da vas neko od članova familije pritiska ili vam unosi nervozu. Napeti odnosi sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potrebno je da ostvarite bitan dogovor ili sastanak, a niste sto posto sigurni u sebe. Moguće je da budete nervozniji nego inače. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su više nego prisutni.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jedva čekate da završite sa obavezama ili projektom u koji ste uključeni, jer ste već pri kraju snaga. Obratite pažnju na papirologiju ili neke sitne detalje. Emotivni partner može promeniti planove u poslednjem trenutku. Nešto teže ćete se uklopiti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.