dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Polje doma i porodice naglašeno je danas. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osećate. Dajte sebi na volju – malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, odmarajte…

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Polje pokreta, komunikacije, dogovora naglašeno je tranzitom Meseca. Nemojte dan iskoristiti tako što ćete se zavući u kuću. U svakom slučaju, ako ne odete nigde – zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pa, nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za obaveze. Izgleda mi da ćete ili prionuti na poslove oko kuće, ili se pak zavući u istu, ne pokazujući nameru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan se može mnogo bolje iskoristiti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i najviše vam aktivira polje prijatelja, društvenosti, zabave. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete baš ovim životnim segmentima. Očekujte neke lepe trenutke sa onima koje volite….ili koje tek pokušavate da osvojite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju podsvesti i čini mi se da vam je danas zaista potreban odmor od svega što se u prethodnim danima dešavalo. Verovatno ćete rezimirati utiske, analizirati, praviti planove na dalje. Ipak, ne propustite da deo dana date i onima koje volite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Aktivno je danas vaše polje prijatelja I druženja. Pravi je trenutak da se vidite sa bliskim ljudima, možda i sa nekima za koje niste imali vremena u proteklom periodu. Makar jedan deo dana posvetite i svojoj voljenoj osobi ili simpatiji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Stvarno ne znam odakle vam ideja da bilo šta posebno radite u nedelju….ali izgleda mi da će nekima od vas i to poći za rukom. Možda je bolje da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete izaći negde sa osobom koju volite ?

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova, ali i putovanja. Ne bi me iznenadilo da neki od vas danas i otputuju, doduše na kraću relaciju. Drugi će se pak uplesti u razmišljanja o tome kako da funkcionišu u narednom periodu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Funkcionisaćete dvojako – ili ćete se u potpunosti uplesti u razmišljanja vezana za finansijski segment i neku poslovnu problematiku, ili ćete pak okrenuti svoje misli ka tajnom susretu sa jednom osobom koja vas jako privlači.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mesec u polju emotivnih partnerstava aktivira potrebu da sa voljenom osobom razgovarate, ali na jedan lep, staložen i sabran način, o svemu što je trenutno prepreka da vaš odnos funkcioniše kako treba. Ne dozvolite da vas sitnice iznerviraju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas bi bilo najbolje da date malo oduška sebi. Da se opustite, dobro odmorite i relaksirate. Sigurno je da će neke sitnije obaveze oko doma morati da dođu na dnevni red, ali ostatak dana iskoristite samo za svoje uživanje. Budite korektni prema voljenoj osobi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Polje ljubavi, zabave, dece, flerta, naglašeno je danas tranzitom Meseca. Danas ćete se najbolje provesti ako se okrenete lepšim stvarima i situacijama u životu. Opustite se, ne mislite na ozbiljne teme i dileme – samo mislite na to kako da uživate.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za koktel Mojito
Prethodni artikal
KOKTEL MOJITO

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.