The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Užurbanost i velika energija u poslovnom segmentu, pa iskoristite dan da pokrenete neka pitanja koja su vam veoma bitna. Dobre poslovne vesti će vam dodatno podići samopouzdanje. U postojećim emotivnim odnosima veliki porast strasti. Neko pokušava da vas animira i šarmira.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ne žurite danas sa nekim odlukama, dajte sebi vremena da dobro razmislite o svom sledećem potezu. Prvenstveno se vodite dugoročnim, ne kratkoročnim ciljevima i efektima. U ljubavi stoji veliko zadovoljstvo i povezanost sa partnerom. Dajete sve od sebe da se vaša veza produbi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Koliko će god u jutarnjim satima izgledati da ćete lako doći do onoga što ste nameravali, toliko će od podneva početi da „iskaču“ situacije koje vam ne idu na ruku. Očekujte naporan, ali ipak uspešan radni dan. Velika angažovanost prema voljenoj osobi. Partner će biti prijatno iznenađen vašim postupcima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U drugom delu dana se pred vama mogu postaviti neke komplikovane i napete situacije u poslovnom segmentu. Sačuvajte svoju pribranost da biste mogli adekvatno da odgovorite na sve izazove. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom, i ona ima svojih briga. Podržite jedno drugo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam ide od ruke organizacija drugih, dok ćete vi lično teško uspevati da ostvarite ono što ste sami sebi zacrtali. No, ipak ćete biti zadovoljni rezultatima koje postignete. Povremena napetost će nestati u komunikaciji i susretu sa voljenom osobom, ali i sa nekim prijateljima koje odavno niste videli.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pravo je vreme da se angažujete oko nekih planova koje ste do sada zanemarivali. U odličnom ste raspoloženju, pa će sve ići mnogo brže od očekivanog. Iako možda niste planirali večernji izlazak, moguće je da nećete moći da odolite jednom pozivu. Odlično raspoloženje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jako ste dobro raspoloženi i osećate optimizam po pitanju jednog poslovnog dogovora. Moguće je da će vam nadređeni malo pokvariti planove, jer će se mešati u ono što ste vi već zamislili, ali ne nervirajte se – i ovako će sve ispasti više nego dobro. Odlično se osećate u kontaktu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaši su  planovi za današnji dan vrlo optimistično napravljeni, a to ćete vrlo brzo i shvatiti, kada krenu problemi. Ispada kao da vam danas ništa ne ide na ruku i svi se nekako samo postavljaju kao prepreka. Manje nerviranja, opustite se – ako ne rešite i ne završite danas, to ćete uraditi sutra.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Poslovni segment vam danas zadaje brige. Promene u dogovorima sa poslovnim saradnicima nisu nešto na šta ćete vi lako pristati, pa je moguća jedna malo napetija energija. Danas ćete biti teški i komplikovani u odnosu sa voljenom osobom. Spustite loptu i ne tvrdoglavite se.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko od kolega ili saradnika se danas ponaša dosta neodgovorno i svojim neispunjavanjem dogovora samo dodatno usporava i vas. Uspevaćete jedno vreme da se obuzdavate i ćutite, ali ćete mu na kraju skrenuti pažnju. Ne budite ljubomorni, vaša voljena osoba ne zaslužuje toliko nepoverenje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko od kolega vas svojim ponašanjem izuzetno nervira, koliko god se vi trudili da mu progledate kroz prste, moguće zbog mladosti ili nedovoljnog iskustva. Neko pokušava da flertuje sa vama, ali ste vi suviše neopušteni i niste spremni na komunikaciju. Danas ste dovoljni sami sebi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas se osećate mnogo bolje nego prethodnog dana, i na lakši način ćete izlaziti na kraj sa nekim napornim ljudima u vašem okruženju. Smatrate da ste jednoj osobi na pravi način pokazali da ste zainteresovani, ali to je samo vaša perspektiva. Potrudite se, možete vi mnogo više.

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: