dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.06.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste puni kreativne energije i bukvalno – možete uraditi sve ono što poželite kada je poslovni segment u pitanju. Ne preterujte ipak sa obavezama, jer postoji mogućnost da se prilično iscrpite do kraja dana i ostanete kao isceđen limun. Sa emotivnim partnerom se klonite rasprava.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velika nervoza koju ćete danas teško uspeti da obuzdavate. Ipak, ako se iskontrolišete i usmerite ovu energiju na rešavanje nekih poslovnih situacija, bićete više nego uspešni. Preporučuje vam se da preuzmete inicijativu prema osobi koja vam se dopada.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas očekujte uslugu ili pomoć od nekog  – ovo će vam itekako pomoći da razrešite jednu situaciju u poslovnom segmentu. Nešto brži tempo događaja, ali će vam ovo prijati. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da ublažite nervozu – umesto toga, priredite joj lepo iznenađenje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Više je nego verovatno da ćete se danas postaviti potpuno drugačije prema onima sa kojima sarađujete. Drugi mogu biti iznenađeni vašom inicijativom – vrlo pozitivna promena. Nešto napetiji odnosi sa partnerom, posebnu pažnju neka obrate Rakovi u bračnim zajednicama. Smanjite rasprave.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pomalo dramatično reagujete u nekim poslovnim situacijama, bilo pravog razloga za to ili ne. Isplanirali ste popodnevne i večernje sate za susret ili izlazak sa voljenom osobom i nećete dozvoliti da bilo šta krene drugačije od onoga što ste zamislili.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Lična i porodična problematika može oduzeti jedan veliki deo vaše pažnje. Moguće je da ćete morati i da „pojurite“ pare od onih koji vam duguju. Nešto što je izgledalo kao miran dan, na kraju će se pretvoriti u užurbanost i jurnjavu. Nemogućnost da se susretnete sa voljenom osobom ili simpatijom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Previše očekujete od kolega ili poslovnih saradnika i više je nego izvesno da oni vaša očekivanja neće ispuniti. Šta više, možete biti iznervirani kada shvatite da ste vi odradili sve ono što je trebalo, a da su drugi to zanemarili. Ni kontakt sa voljenom osobom vam neće doneti smirenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Za vas je ovo vrlo podsticajan dan u poslovnom segmentu. Sve stižete, sve možete – a ako zatreba, priskočićete i kolegama u pomoć. Ne samo to – vaš optimizam i duhovitost čine da radna atmosfera bude više nego dobra. Dan kao stvoren za flertovanje i nova poznanstva.  

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Smatrate da ste odradili sve ono što ste mogli ili što je bila vaša obaveza i nećete se nešto naročito truditi. Vi imate potpuno drugačije planove za danas – već ste ugovorili susret i izlazak sa prijateljima i željno iščekujete momenat kada ćete se videti. Nova poznanstva idu ka vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Uspevate da ugovorite jedan važan poslovni dogovor ili sastanak sa saradnicima od kojih mnogo očekujete. Imate „pravu priču“, vrlo ste ubedljivi, pa to danas svakako iskoristite, i to ne samo u poslovnom segmentu. Pokrenite razgovor i sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Velika užurbanost, mnoštvo komunikacije, susreta, dogovora. Telefon bukvalno nećete ispuštati iz ruku. Ipak, ovo je za vas dan dobre energije, jer ćete postići više nego maltene tokom cele nedelje. Smatrate da je pravi trenutak da se aktivirate prema nekom ko vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas očekujte gomilu poslovnih obaveza. Takođe, očekujte da ćete se povremeno snalaziti u svemu ovome, a povremeno baš i ne. Bilo bi dobro da vam neko pomogne, da se ne biste u potpunosti zapetljali. Iznenadan kontakt od strane nekog za koga ste pomislili da je već zaboravio na vas.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 04.06.2020.