dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Raspoloženje promenljivo. U jednom trenutku ste puni energije, već u sledećem bi samo leškarili, dremali. Nekome ste obećali pomoć i ova osoba će to i očekivati od vas. Kako ćete uklopiti partnera u sve ovo, to je već druga priča.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tokom celog dana ćete biti u dobrom raspoloženju. Možete provesti vreme sa porodicom, ali budite svesni da je dan kao stvoren da nekoga animirate i osvojite. Izađite iz kuće, prošetajte sa prijateljima, budite u društvu zanimljivih ljudi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas biste najradije proveli dan kod kuće, opuštajući se u prijatnoj atmosferi sa ukućanima, ali ste pozvani na neko društveno okupljanje ili proslavu. Možda se i nećete provesti tako loše, nemojte odmah biti malodušni.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Niste uspeli da ostvarite planove koje ste želeli i bićete u promenljivom raspoloženju. Svaka će vam sitnica smetati i možete biti zajedljivi prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Možete pogoršati komunikaciju sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas imate bitan dogovor, i jako vam je stalo da ostavite dobar utisak. Skloni ste preteranom trošenju i možete ozbiljno oštetiti budžet. Ukoliko ste pozvali prijatelje kod sebe, ne preterujte oni vas vole i kada ne spiskate sve pare na njih.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Partner se ponaša čudno, vi sumnjate šta se dešava u njegovoj glavi i počinjete da kipite iznutra. Ukućani vam ostavljaju najteže poslove ili se trude da pobegnu i da sve što treba da se odradi ostave vama….pa baš i nije neka bajna nedelja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ili ćete preležati ceo dan, ili ćete se truditi da budete van kuće sa prijateljima ili partnerom. Kada napokon odlučite da je vreme da se nešto uradi od kućnih obaveza, shvatićete da nemate ni malo volje ni želje za to.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Emotivne dileme su prioritet Škorpijama. Neka nerešenost ili nedefinisanost sa voljenom osobom ili sa simpatijom čini vas nervoznim i nesigurnim.  Nemojte reći ili uraditi nešto zbog čega ćete se kasnije pokajati.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ispostaviće se da ste na sto strana obećali ili da ćete doći ili da ćete nešto odraditi. Pa,kako ćete se sada snaći u ovoj zbrci – to samo vi znate. Malo je verovatno da ćete se susresti ili imati zadovoljavajuću komunikaciju sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi ste, kao i uvek, ispoštovali sve ono što ste se dogovorili sa drugima….E, da ti drugi – na njih čovek očigledno ne može da se osloni, pa je sigurno da ćete dobar deo dana biti nervozni zato što po nekim pitanjima i situacijama kasnite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ne možete vi da budete ni u nedelju mirni, već morate da idete u neku skitnju, šoping, ma bilo gde – kao da vas pare „žuljaju“ u džepu. Šalim se malo, provešćete se odlično, ali ipak povedite računa da ne potrošite sve do poslednjeg dinara.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pustićete danas da vaše voljeno biće odluči gde ćete , kada i na koju stranu. Vi ćete se prepustiti i truditi se da odmorite mozak. Neće baš sve biti tako bajno, jer se u sebi nećete slagati sa nekim partnerovim odlukama. Ali ćete prećutati.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL WHITE RUSSIAN
Prethodni artikal
KOKTEL WHITE RUSSIAN

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.