dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.07.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervozu teško da ćete moći da izbegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu.  Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije. Iskulirajte.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke situacije vas muče, a ne želite da se žalite. Ipak, nećete uspeti da sakrijete šta vam se dešava, jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možete biti neoprezni i dovesti do toga da napravite grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima sarađujete moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite više strpljivi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moraćete da se posvetite obavezama ili problemu koji ste do sada odlagali. Verovatno je da će vam ovaj dan biti naporan. Voljena osoba vas pritiska svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije. Nećete trpeti takvo ponašanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas, jer vam odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumevanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta toga je van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umete. Ipak, verovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti, zbog kojih ćete morati da u promenite planove. Blago neraspoloženje u kontaktu sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niti odnos sa saradnicima niti sa šefovima danas neće biti lagan. Pokušavaćete da se uklopite, ali teško je da ćete u tome uspeti. Moguće su prepirke sa voljenom osobom. Pitanja vernosti i poverenja mogu izaći na dnevni red.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Biće dobro ako budete uspevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom ste spremniji za kompromis.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke situacije vam jako odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog priliva koji kasne a vama već gori pod nogama. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni neobavezni kontakti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ponašanja nekog od saradnika izbacuju vas iz takta, ali se trudite da održite kontrolu nad situacijom. I u okviru porodice danas možete imati određene distrakcije. Napeti odnosi sa voljenom osobom. Intenzivan i naporan dan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potrebno je da ostvarite bitan dogovor ili sastanak, a niste sigurni u sebe. Moguća je nervoza. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Tenzija i napetost u emotivnim odnosima su danas više nego prisutni.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jedva čekate da završite sa obavezama ili projektom u koji ste uključeni, jer ste već pri kraju snaga. Obratite više pažnju na papirologiju ili sitne detalje. Emotivni partner može promeniti planove u poslednjem trenutku. Nešto teže ćete se uklopiti.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.