The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan odnos sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumevanja za vas, biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje, razumevanja i prisutnosti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neko vas je svojom primedbom naterao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi u prethodnom periodu bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan sumnjičavošću i preteranim razmišljanjima. Dobre mogućnosti za zaradu. Intenzivna komunikacija sa suprotnim polom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Odlično se osećate i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati savršeno. Vaše raspoloženje je zarazno i uspećete da sve oko sebe animirate i nasmejete. Očekujte iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete. Možda bi vredelo pokušati...

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Rešili ste da uvedete promene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite da se trudite oko nečega (ili nekoga) pošto vidite da je sve to što preduzimate manje više uzaludno. Dan odličan za fine trenutke u okviru porodice.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prijatelji vam danas mogu pomoći u poslovnom segmentu, jer će vas preporučiti ili pak posredovati po pitanju koje vam je bitno. Imate osećaj da ćete uspeti da završite ono što ste naumili, i verovatno ne grešite. Prija vam da budete u pokretu, prošetajte sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke bitne informacije ili papiri koje ste čekali, stižu do vas. Danas možete pokrenuti dogovor ili potpisati važan ugovor (kod nekih to može biti i ugovor o zaposlenju). Bilo bi dobro da se više angažujete oko osobe koja vam je interesantna, jer možete lako pokrenuti komunikaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Poslovne okolnosti vas podržavaju, a i vi ste u odličnom raspoloženju. Nekako se sve namešta baš u vašu korist i ove trenutke bi trebalo iskoristiti. Potrudite se da ugovorite izlazak sa simpatijom ili sa voljenom osobom, jer ćete se odlično provesti. Dan ispunjen flertovanjem i smehom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nesigurni ste kako da postupite u jednoj situaciji. Bojite se da ne povučete neki preuranjen potez. Raspoloženje vam nije loše, ali ste povremeno nervozni, pa bi bilo dobro da vaše trenutne „bubice“ kontrolišete da ne biste pokvarili odnos sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas uključite više diplomatije i lako ćete ublažiti ili čak potpuno izbeći jednu neprijatnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali ne volite kada preteruje u nekim svojim postupcima. Povremeno smatrate da se ponaša infantilno i nezrelo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pokušavate da napravite dogovor sa nadređenima, ali dobijate samo obećanja, ne i konkretnu potvrdu. Smatrate da neko od kolega preteruje sa svojim nemarnim odnosom prema obavezama. Neko pokušava da uspostavi jaču komunikaciju sa vama, ali se vi sklanjate jer niste raspoloženi za razgovor.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sa nestrpljenjem očekujete jedan susret, jer ste svesni da bi ova osoba mogla da vam dosta pomogne u poslovnom segmentu. Budite spremni na promene u planovima ili na kašnjenje druge strane. Iako ste prilično umorni, ne želite da propustite susret sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jedan intenzivan dan je pred vama. Iako će situacije u poslovnom segmentu biti dosta užurbane i sa puno obaveza, uspevate da se snađete na pravi način. Na sve ovo – u odličnom ste raspoloženju, najviše zaslugom osobe sa kojom konstantno flertujete. Moguće je da je to i neko od kolega.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: