The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pažnja vam je dosta rasuta, moguće je da ste u nekom čudnom raspoloženju i u ovakvom danu lako je zaboraviti na važne situacije, obaveze I osobe. Zapišite ono što morate odraditi! U emotivnom segmentu stoji velika potreba za voljenom osobom. Jedva čekate susret.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas je pravi trenutak da pokrenete jedan poslovni dogovor, jer možete mnogo lakše dopreti do saradnika. Prilagodite se zahtevima druge strane, ovo neće ići na vašu štetu. Budite više opušteni u kontaktu sa voljenom osobom, malo je pritiskate svojim zahtevnim ponašanjem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas verovatno ni vi sami ne možete da „pohvatate“ promene svojih raspoloženja. Povremeno ćete se ponašati tako da će se saradnici pitati da li mogu da se oslone na vaša obećanja. U velikoj meri ste usmereni na emotivni segment, intenzivno razmišljate o jednoj osobi. 

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan je trenutak da u većoj meri pokrenete svoje planove, jer danas može doći do realizacije. Stoji vam velika podrška od strane kolega i na njih se možete osloniti. Sledi vam kontakt sa nekim ko će učiniti da vam srce zadrhti u trenutku. Velika želja za avanturom, intenzitet i strast.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Okupiraće vas veliki broj obaveza koje ste nekako gurnuli na stranu u prethodnom periodu. Možete izaći iz svega ovoga, ali ćete morati da budete posvećeni, a moguće je i da ćete morati da potražite pomoć od kolega. Imate premalo vremena da biste se posvetili voljenoj osobi, a i osećate se dosta iscrpljeno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možete propustiti neke zaista dobre prilike ako budete suviše čekali ili oklevali prilikom odluka. S druge strane – bojite se promašaja i to vas sprečava da se „pustite“. Pokušajte da pronađete unutrašnji balans. Dobra komunikacija sa nekim koga doživljavate kao osobu sa sličnim razmišljanjima kao što su vaša.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke napete situacije i tenzije u poslovnom segmentu neće se direktno odraziti na vas, osim što ćete imati nešto veći broj obaveza nego što je to uobičajeno. U emotivnom segmentu imate velike želje, ali sa druge strane – očekujete da druga strana pokrene inicijativu i angažuje se.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate više nego dovoljno energije za sve, a tokom ovog dana ona će vam itekako biti potrebna. Neke stvari ćete morati da pokrenete na mišiće, što vas nervira, ali shvatate da je drugačiji način sada nemoguć. Danas ste prilično opsesivni i ljubomorni. Ne stežite voljenu osobu isuviše.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nadate se da će vam jedna osoba svojim uticajem ili intervencijom pomoći da razrešite poslovnu dilemu. Sve se može srediti prilično dobro, ne oklevajte da potražite pomoć od nje. Suviše ste sumnjičavi prema postupcima voljene osobe, mada realno gledano – nemate nikakvih razloga za to.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Potvrda jednog poslovnog dogovora dolazi do vas u poslednjem trenutku, taman kada ste mislili da od svega neće biti ništa. Imaćete dovoljno vremena da se ipak angažujete oko ovoga, i to prilično uspešno. Jedna osoba uporno potencira na komunikaciji sa vama. Simpatično vam je, ali ste malo distancirani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko od kolega vas opterećuje svojim crnomislilaštvom i gledaćete da se od ove osobe danas sklanjate što dalje. Jednostavno – ne želite da vam neko „mrači“ dok pokušavate da završite na vreme ono što imate. Izbegavajte ljude koji vam unose lošije raspoloženje ili nemir.  

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Stiže vam potvrda poslovnog dogovora od kojeg biste trebali da imate jaču finansijsku korist. Takođe – moguće su i nove prilike, pa „hvatajte“ svoje šanse u ovim danima koji su dobri! Između vas i voljene osobe lako se stvara senzualna i izuzetno romantična atmosfera.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: