dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Koliko ste se juče mrljavili kada su poslovne obaveze u pitanju, toliko ste danas aktivni. Remetiće vam neke stvari koncentraciju, ali samo povremeno, sve stižete da završite. Izlazak u kasnim popodnevnim satima, mogućnost novog poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U jutarnjim satima je situacija na poslu bila u zastoju, da bi se tamo negde oko podneva odjedanput pokrenula. Doduše, malo ćete vi pažnje posvećivati poslovnom segmentu, jer su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste emotivnim dešavanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedna osoba vam kvari poslovne planove i niste sigurni kako ćete se i na koji način uklopiti sa njom. Zastoj u dogovorima koji možda danas nećete moći da prevaziđete. Pokušavate da osvojite nekog ko vam konstantno izmiče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete da završite dogovor koji vam je važan, ali nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Voljena osoba smatra da preterujete u izjavama ili postupcima i verovatno je u pravu. Razmislite da li nehotično povređujete osobu do koje vam je stalo.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemojte odustajati od planova ili namera, iako vidite da se pojavljuju problemi. Ovo nije nešto sa čime vi ne možete izaći na kraj. Aktivirajte se više i ne dozvolite da vas neke stvari zakoče. U emotivnim relacijama danas mirni trenuci.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možete da razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo problem. Neće biti lako, ali vam jedna osoba svojom intervencijom može pomoći. Danas ste u kontaktu sa više interesantnih osoba, flertujete i dobro se zabavljate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Non stop razmišljate o nekoj grešci ili propustu koji ste napravili i nikako ne možete da naterate sebe da se usredsredite na posao. Zaboravite i nastavite dalje. Niste danas spremni da popustite pod pritiskom voljene osobe oko nekih pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo ste zabrinuti zato što kasnite u nekim obavezama, ali ne možete da naterate sebe da požurite. Jednostavno, niste u fazonu za žurbu i jurcanje. Imate komunikaciju sa voljenom osobom, ali ne na onaj način na koji biste vi želeli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta ste neraspoloženi zato što vam se čini da danas sve situacije, ali i ljudi, testiraju vaše strpljenje. Pokušavate da nekim ljudima izađete u susret, ali vas oni dodatno nerviraju svojim nerazumnim zahtevima. Ni sa partnerom nećete biti dobre volje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Suviše ste dobro raspoloženi i zadovoljni onim što ste uradili, da biste uzimali za ozbiljno primedbe od strane nekih kolega. Vi gledate svoje obaveze i svoj posao, a drugi neka pričaju šta god hoće. U odnosu sa voljenom osobom razumevanje i sklad.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Znate da je gomila obaveza pred vama i da morate da ih završite, ali vam se ne radi i odugovlačite koliko god možete. Ono što vas trenutno najviše zanima je komunikacija sa osobom koja vam je privlačna i sa kojom pokušavate da se dogovorite oko susreta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas preterujete u zahtevima ili primedbama prema ljudima sa kojima sarađujete. Istina je da ste u dosta toga u pravu…. Prema nekome ko vam je drag pokažite inicijativu, ne čekajte da se sve desi samo od sebe.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za rusku salatu
Prethodni artikal
RUSKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.