The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pun Mesec u znaku Bika i vašem polju zarada i vrednosti donosi kraj perioda ispunjenog finansijskim problemima i tegobama. U narednom periodu stoje vam olakšane zarade, naročito onima koji sarađuju sa strancima. Danas očekujte napetosti i nesporazume u svim vrstama dogovora.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pun Mesec je danas u vašem znaku i označava skori završetak perioda koji je bio problematičan u partnerskim odnosima. No, danas itekako povedite računa u komunikaciji sa onima koji su vam bilo poslovno, bilo emotivno važni. Ne shvatajte sve kao atak na sebe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pun Mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju izolacije, tajni, strahova. Ovaj dan će označiti kulminaciju, ali i skori kraj perioda u kojem ste imali osećaj da vas mnogobrojni problemi bombarduju sa svih strana. Dan koji je pomalo mentalno naporan za vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pun Mesec u znaku Bika je u vašem polju dobrih šansi, prijatelja, društvenih konekcija i veza. Označava kraj perioda u kojem vam je bilo teško da se na pravi način povežete sa drugima. Neko danas može pokušati da obnovi komunikaciju sa vama, ali je teško da ćete pristati na to.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pun Mesec u znaku bika dešava se u vašem polju karijere, pozicije, statusa i označava kraj perioda u kojem ste imali problem da uskladite svoje poslovne sa porodičnim i ličnim obavezama. Danas neočekivano pozitivan razgovor sa nekim koga poštujete ili smatrate autoritetom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pun Mesec u znaku Bika se dešava u polju koje se vezuje za putovanja, obrazovanje, inostranstvo i označava kraj perioda u kojem je u ovim segmentima dolazilo do neusaglašenosti i problema. Danas dobijate vesti koje vam se u prvom trenutku baš i neće dopasti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju tuđeg novca, poreza, kriza, naplate potraživanja označava kraj perioda velikih finansijskih teškoća i problema sa dužnicima. Tokom današnjeg dana sledi vam susret i razgovor u kojem ćete dominirati i uspeti da se izborite za ono što vi želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pun Mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava i označava kraj perioda teškoća u ovim segmentima, ali i završetak nekih poslovnih ili ljubavnih odnosa. No, ko treba da ide – neka ide i neka mu je sretan put. Vi ćete danas reći ono što imate, pa kom opanci kom obojci..

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju poslovne svakodnevice, navika i zdravlja označava završetak napornog perioda u ovim segmentima, a u narednim danima očekujte pozitivno rešavanje vama bitnih stavki. Danas imate poteškoća u komunikaciji sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju zabave, dece, provoda, ljubavi označava kraj perioda koji vam je u ovim segmentima donosio stagnaciju ili brige. Tokom ovog dana čućete vrlo lepe vesti koje će vas obradovati i dati vam snagu za dalji put.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju doma, privatnih poslova, završetaka označava kraj perioda u kojem ste u ovim segmentima nailazili na teškoće ili se osećali sputano, ograničeno. Danas vam slede razgovori u kojima ćete dominirati.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pun Mesec u znaku Bika u vašem polju pokreta, kratkih putovanja, komunikacije, dogovora označava kraj perioda zakočenosti i nemogućnosti da se ostvarite u nekim segmentima. Iako će današnji dan biti pomalo naporan za vas zbog velikog broja obaveza i dešavanja, uživaćete u njemu.

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: