dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Očekujte dan u kojem može biti materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima možete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost. Emotivno – moguća je nešto jača ljubomora I posesivnost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite I možete napraviti neke zanimljive promene. Ako vam se javi ljubav iz prošlosti, nemojte biti iznenađeni. I vi nekako znate da niste u potpunosti završili vašu priču.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas vam stoji dobro raspoloženje u kontaktima sa drugima. Razgovori sa poslovnim partnerima su laki, lepršavi, puni dobrih ideja I možete ostvariti povoljne rezultate. Emotivno – danas je dan za podsećanje, setite se dragih ljudi I javite im se.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste spremni na prave I korektne dogovore sa kolegama, I sve obaveze ćete završavati lakše nego inače. Takođe, mogu vas iznenaditi I lepe vesti u vezi novca I priliva. Što se emocija tiče – pravi trenutak da pokažete ljubav partneru.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti, pogotovo što će vam sve ići od ruke. No, ovaj je dan savršen I za emotivna dešavanja, bilo da su u pitanju “stare” ili “nove” osobe. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tokom današnjeg dana imate priliku da ostvarite zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duže. Ovo bi mogla biti osoba koja će jako pozitivno uticati na vaše poslovanje. Emotivno – žurite prema nekome koga dugo niste videli I jedva čekate susret.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Najviše ćete biti usmereni na finansijski segment. Moguće je da će tu biti lepih I pozitivnih iznenađenja, bilo da je u pitanju redovni priliv ili nešto na šta ste odavno zaboravili. Emotivno – dan kada se možete susresti sa bivšom simpatijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sledi vam značajna komunikacija sa ozbiljnim saradnikom. Neki od vas će odmah uspeti I da naplate svoj rad. Po pitanju emocija – osećanja su vam vrlo intenzivna I jedva obuzdavate strasti prema osobi koja vam je bitna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pred vama su  velike obaveze kojima ćete morati da se posvetite. No, iako će neke od njih izgledati na prvi pogled komplikovano, završićete ih lakše nego što mislite. Dan za dobre vesti I informacije, I one vezane za posao, ali I za one vezane za ljubav.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tokom ovog dana poslovna rutina je stabilna, što će vam odgovarati, jer su vam misli na nekoj dvadesetoj strani, pa radite maltene mehanički. Ono što vas raduje I što vas okupira jeste emotivni segment.  Čekaju vas lepi trenuci.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas je sva vaša pažnja usmerena na poslovni segment, I žurite da rešite neke situacije što pre. Nemojte da se nervirate, sve ćete postići u pravom trenutku. Emotivno – jedva čekate susret sa jednom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vreme. Iako ćete povremeno biti umorni, snagu će vam davati odlični rezultati, ali I dobre informacije koje dolaze do vas. Emotivno – dan za obnovu kontakta sa nekim….

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.