dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Uhvatila vas je nestrpljivost i smatrate da više nemate ni malo vremena za čekanje. Danas se pred Ovnovima mogu neočekivano otvoriti nove šanse i bićete spremni da ih prihvatite. Jak emotivni poticaj prema nekom koga od skora poznajete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta vam toga danas ide na ruku, pa ćete pred sobom imati jedan plodonosan dan. Jedino što vas može onemogućiti jeste nestrpljenje, koje biste trebali da držite pod kontrolom. U emotivnom delu stoji velika potreba za bliskijim odnosom sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Suviše odugovlačite u nekim situacijama i saradnici mogu postati nestrpljivi. Danas vam se mogu otvoriti šanse preko nekog od bliskih kolega ili prijatelja. Trebalo bi razmisliti i o promenama, koje su sada lako moguće. Emotivno se osećate bolje nego prethodnih dana.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas imate veliku inicijativu i nećete oklevati u nekim poslovnim situacijama. Jedino što bi bilo dobro jeste da razmislite da li možda u pojedinim zahtevima preterujete. Smanjite očekivanja. Pravo je vreme da pokušate da izgladite odnos sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Konačno ste uspeli da prevaziđete lošije situacije u poslovnom segmentu. Nove prilike se otvaraju pred vama, ali ćete vi biti skloni da previše razmišljate i kalkulišete i možete ih i propustiti. U emotivnom segmentu stoji mogućnost jake avanture. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nervirate se zbog svojih propusta, nervirate se zbog kolega i njihovog odnosa prema obavezama. Mogućnost neplaniranih troškova. I vi i voljena osoba se trudite da izgladite neke situacije, ali to ide dosta teško. Potrebno je vreme za sve.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Budite otvoreni za nove predloge, ali i za komunikaciju sa novim osobama koje će se pojaviti u poslovnom okruženju. Neko ima predlog za vas i trebalo bi da ga saslušate. Privlačite zanimljive ljude sa kojima lako ostvarujete komunikaciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vrlo ste pozitivno uzbuđeni jer shvatate da vam je poslovno ispunjenje na dohvat ruke. Jedna osoba pokušava da vam se približi i pokazuje veliko interesovanje za vas. Posle dužeg vremena ste skloni da nekome date šansu. Bićete raspoloženi za akciju, flert.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dobro bi bilo da sve poslovne obaveze završite u prepodnevnim satima i ostatak dana uzmete za sebe. Imate pred sobom odlične trenutke sa prijateljima i sa voljenom osobom. Generalno – odličan dan za realizaciju svih planova, budite aktivni.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ono što vas lično interesuje i od čega imate najviše koristi stavićete na prvo mesto. Dobri su momenti i da ugovorite neko dodatno poslovno angažovanje. Sa nekim ko vam je jako privlačan možete ugovoriti susret ili makar pojačati komunikaciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke su promene počele da se dešavaju i vi lično ste vrlo zadovoljni odvijanjem svih situacija. Vodolijama danas stoje mogućnosti i za neočekivane novčane dobitke. Sa voljenom osobom ćete se nešto teže uklopiti, najviše zbog obostranih obaveza.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U poslovnom segmentu ovo može biti odličan dan i ne biste trebali da dozvolite da vam se prilike izmaknu iz ruku. U boljem ste raspoloženju, budite aktivni. Otvara vam se šansa za avanturu ili neobavezno flertovanje. Uživajte.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.