dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pravi dan da ispravite propuste ili da završite sa opterećujućom obavezom. Danas brzo razmišljate i aktivni ste, pa iskoristite ove trenutke na pravi način. Sa voljenom osobom je sada moguće poboljšati komunikaciju, mogućnost dosta intenzivnog susreta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osobe koje su vam poslovno bitne danas pozitivno reaguju na vaše predloge i lako će se doći do rešenja i dogovora. Ne ustručavajte se da iznesete svoje mišljenje i stavove. Odličan momenat da nekim sitnim znakom pažnje pokažete voljenoj osobi koliko vam je važna.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste odlično motivisani, i možete na lakši način pokrenuti neke stvari u poslovnom segmentu. Okolina pozitivno deluje na vas i daje vam podsticaj za sve ono što radite. Danas ćete dobiti potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas. Jaka komunikacija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda ste mislili da je neki vaš plan previše ambiciozan, ali ćete uvideti da ga je danas moguće ostvariti. Prihvatite predlog jedne osobe i saslušajte šta ona ima da kaže po ovom pitanju. Malo ste nervozni, pa će voljena osoba smatrati da vas je nečim iziritirala.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ste maksimalno profesionalni po pitanju obaveza koje ste preuzeli na sebe. Drugi vas podržavaju u vašim planovima. Emotivni partner je danas spreman na više prilagođavanja, jer želi da se uklopi sa vama. Pokažite mu da to umete da cenite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jako dobro i podsticajno raspoloženje u poslovnom segmentu i velika volja da bitne obaveze privedete kraju. Budite pažljiviji, jer je otvoren prostor za greške u brzini. Sa voljenom osobom porazgovarajte po nekim pitanjima koja su pravila problem u vašem odnosu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ćete dobiti pozitivan odgovor od poslovnog saradnika koji vam je važan. Našli ste pravi način da prezentujete svoje ideje i predloge. Ovo biste mogli da primenite i na voljenu osobu – i druga strana je voljna da se uskladite. Velika pažnja i nežnost sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas sve ono što vam nije važno ostavite po strani i usredsredite se na prioritete. Moguće je da ćete morati da žurite i da završavate sa obavezama u poslednjem trenutku. Dosta razmišljate o nekome i priželjkujete susret. Ukoliko imate partnera – nesporazum u popodnevnim satima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Primetićete da vam dosta toga ide na ruku tokom današnjeg dana. Potrebna vam je podrška po nekim pitanjima i slobodno je i potražite. Komunikacija sa voljenom osobom vam donosi pozitivnu energiju i optimizam. Lep dan za susret sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jučerašnji dan vam je bio prilično napet, pa vam je danas potrebno rasterećenje od većih obaveza. Kolege su spremne da priskoče u pomoć, lako uklapanje i pravljenje dogovora. Prepustite inicijativu partneru, jer ima par zanimljivih ideja da lepo provedete ostatak dana.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke okolnosti u poslovnom segmentu su se promenile i pravi je momenat da iskoristite situacije koje se okreću u vašu korist. Dan koji je odličan za bilo koju vrstu dogovora, jer lako komunicirate i imate odlične ideje. Voljena osoba je u podsticajnom raspoloženju, napravite dogovor o susretu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta napetih situacija će se samo od sebe razrešiti, bez vašeg većeg angažovanja. Moguće je na lakši način napraviti kompromise sa saradnicima koji su vam važni. Dobićete veliku podršku od svog emotivnog partnera. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.