The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Žurba i kratki rokovi koji će biti naglašeni u prepodnevnim satima, mogu vam doneti nalete nervoze.  Ne preuzimajte previše obaveza na sebe, pokušajte da se organizujete bolje. Vaša napetost može uticati na odnose koji su vam bitni. Sa voljenom osobom morate biti strpljiviji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pravi je momenat da zapnete kada su obaveze u pitanju. Neke situacije možete razrešiti i privesti kraju, ali budite će ovo ići kroz napetost i nervozu. Možete pokrenuti bitna pitanja u odnosu sa voljenom osobom. Kraj dana donosi lep izlazak ili prijatno iznenađenje od strane partnera.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate jaču energiju nego inače, ali će prvi deo dana doneti oscilacije raspoloženja I povremenu nervozu. Osećate unutrašnju žurbu koja vas tera da neke situacije u poslovnom segmentu što pre privedete kraju. Opuštajući momenti sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobro pratite situacije u poslovnom segmentu. Šanse za ostvarenja postoje, ali morate voditi računa da reagujete u pravom momentu. U odnosu sa voljenom osobom osećate određeno nezadovoljstvo, a može vas i povrediti nekim svojim postupcima ili rečima. Smirenje u večernjim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Oni sa kojima danas dolazite u kontakt previše zahtevaju od vas  i iscrpljuju vas. Mnogo dešavanja odjednom, pa je moguće da ćete rasipati svoju pažnju i pogubiti se u događajima. Preveliku pažnju pridajete nebitnim situacijama u emotivnom odnosu u kojem ste.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sa nadređenima ne uspevate da se složite i dogovorite oko nekih situacija. Ne insistirajte na svojim stavovima, ionako ćete morati da ih promenite. Svoju pažnju previše rasipate na nevažne sitnice, a ne fokusirate se na ono što je bitno. Emotivno – promenljivo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Činilo vam se da ćete obaveze lako privesti kraju, međutim – novi i novi zadaci celo prepodne samo iskaču pred vas. Teško se fokusirate zato što ste suviše preuzeli na sebe. Vaši su planovi po pitanju jedne osobe veliki – nadate se i očekujete da ćete ubrzo ugovoriti ljubavni susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste voljni za rad, ali vas saradnici pritiskaju, pa ćete morati da prionete na posao. Kakav trud, takvi i rezultati – bilo bi baš fino da ne napravite neke ozbiljnije propuste. Ne možete da jednu osobu izbacite iz glave. Non stop razmišljate o kontaktu sa njom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Obaveza imate preko glave, ali ništa ne možete uraditi da ih smanjite. Vi i dodatno komplikujete svoju situaciju, preuzimajući na sebe nešto što nije vaš posao. Nesigurni ste kako da se postavite prema voljenoj osobi. Smatrate da su njena ponašanja opterećujuća i prezahtevna.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

One informacije koje očekujete nikako da dođu, ali zato do vas dolaze vesti koje vam nikako nisu mile. Niste raspoloženi za posao, pogotovo što morate da završite nešto što je dosta opterećujuće po vas. Jedna osoba se trudi da vas oraspoloži svojim pozivima ili porukama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste da vas čekaju veće poslovne obaveze, a vama je mozak na pedesetoj strani. Baš bi bilo fino da se više fokusirate na ono što morate uraditi, jer ćete dobiti kritiku od saradnika ili šefa. Samo mislite o ljubavi, o strasti, samo su vam u glavi slike nekog ko vam je jako privlačan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Toliko vam se ne ide na posao, toliko vam se ne radi ništa, da je više nego izvesno da ćete celo prepodne skoro pa prespavati na radnom mestu. Tokom popodnevnih sati ste već živahniji. Velika potreba da pokažete zainteresovanost ili emocije prema jednoj osobi.

 

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: