dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.01.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovo je u poslovnom segmentu naporan dan. Morate biti pametni I dobro izanalizirati svaki potez jer su greške moguće. Ovo raspoloženje će biti jako lako preneti I u emotivne odnose. Niste zadovoljni trenutno partnerskom situacijom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Smetaju vam propusti drugih a čini vam se da vas to dodatno dekoncentriše, pa I vi možete napraviti grešku. Pokušajte da se usmerite na ono što radite, ne na ono što je obaveza drugih. Imate osećaj da se u emotivnom segmentu ništa ne dešava.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavate da neke stvari ispravite u hodu, pre nego što drugi primete greške. Na svu sreću pa ste danas brzi I snalažljivi. Suviše se usmeravate na sitnice kod osobe koja vam se dopada I od drveta ne vidite šumu. Bićete zajedljivi prema partneru.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Kritički se ponašate prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Bolje pokušajte da uvidite šta je ono u čemu vi grešite. A danas definitivno grešite u odnosu sa voljenom osobom. Ne pokazujete joj ono što osećate I uznemiravate je svojim ponašanjima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Biće potrebno mnogo prilagođavanja da bi se ostvario dogovor. Svesni ste koliko vam znači I ne želite da dozvolite da propadne zbog sitnica. Tako ćete se ponašati I u kontaktu sa partnerom I biti spremni da ističete njegove vrline, a ne mane.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Obećali ste da ćete uraditi nešto I onda to smetnuli sa uma. Niste zaboravili namerno, ali ste bili obuzeti drugim stvarima i niste se setili. Pokušaćete da popravite utisak I sredite stvari. Emotivno – komunikacija sa partnerom zapinje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Stoji zabrinutost zbog grešaka koje ste napravili. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Neko sa kim ste u kontaktu preko društvenih mreža vas jako privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete biti zabrinuti zbog nekih situacija u firmi u kojoj radite. Ukoliko je u pitanju reorganizacija – ona ne ide po planovima i svi su oko vas nervozni. Veći troškovi koje niste planirali. Popravite odnos sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Samo nemojte danas druge učiti pameti. A baš ste skloni tome, jer vidite svaki propust drugih.  Sa ovakvim stavom samo gurate ljude od sebe. Emotivni partner danas pokušava da vam se približi ali vi ste neočekivano hladni I distancirani.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svesni ste da ste radili baš kako treba I sa pravom očekujete veću finansijsku nadoknadu. U dobrom ste raspoloženju I imate dovoljno podsticajne energije, pa ćete se baviti sitnim obavezama koje su vam inače vrlo dosadne. Emotivno – dobro.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pojačana nervoza zbog ličnih ili porodičnih obaveza/problema ili zbog troškova na koje niste računali. Budite spremni da saslušate druge, ne reagujte na prvu loptu. Partner vam može popraviti raspoloženje. Treba vam razgovor sa njim.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas se ne osećate fokusirano, a svesni ste da mnogo toga morate završiti. Međutim, nemate energije niti volje. Ako se samo malo prepustite, ovo može biti fenomenalan dan za partnerske odnose, emocije I strast vrlo intenzivne.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.