dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Preumorni ste, previše ste se opteretili u prethodnim danima I sada samo želite da vas svi ostave na miru. Nemate volje za posao. Više ste okrenuti emotivnom delu, ali ni on danas ne funkcioniše najsjajnije. Pomalo smoran dan.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi kao vi ste dobro, ali problemi i kočenja dolaze od strane saradnika i kolega. Trenutno ne znate kako da reagujete, sačekajte. Ne vidite perspektivu u jednom odnosu, ali ne možete da poreknete da ste ovom osobom jako privučeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Trudićete se da otaljate obaveze koje imate, mada vam do posla nije ni malo. Više ste opterećeni pitanjima ljubavi, i želite da što pre razrešite neke situacije koje vam nisu jasne. U postojećim emotivnim odnosima – dan donosi klackalice osećanja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Naglo zatišje je nastupilo u poslovnom segmentu. Koliko vam ovo prija, toliko vas i plaši šta je sledeće što će doći na dnevni red. Opustite se malo i više se okrenite ka pitanjima ljubavi – ovde postoje situacije koje morate srediti sa partnerom što pre.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovaj dan će vam doneti jaču energiju i pomoći da razrešite neke situacije, ali daleko ste još od smirenosti i stabilnosti. Problemi u dogovorima. Možete napraviti konkretniji potez prema jednoj osobi – ipak, ovo će dovesti samo do polovičnog rezultata.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavate da sagledate svoju poslovnu situaciju, ali dosta toga vam je nepoznato, pa sada samo zalud gubite vreme u razmišljanjima. Sačekajte, naredni dani će pokrenuti stvari. Jedna osoba vas je duboko dotakla i ne možete da je izbacite iz glave.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne znate čega prvo da se prihvatite. Energija vam je promenljiva, i teško je da ćete uspeti da ostvarite planove. Budite skoncenrisani, jer možete napraviti ozbiljnije greške ili zaboraviti ono što je bitno. Emotivno – veliki zanos prema jednoj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas je konfuzan dan. Teško je da ćete vi moći da se usmerite na svoje poslovne obaveze. Mnogo toga vam je u glavi, a rešenja teško pronalazite. Ceo dan ćete provesti upleteni u razmišljanja, planiranja, sanjarenja. Emotivno – jake strasti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Budite obazrivi kada su poslovne obaveze u pitanju, jer možete napraviti propuste ili u potpunosti zaboraviti na ono što ste dogovorili. Dan nepovoljan za finansije. Emotivno ovo je trenutak kada biste morali da više posvetite pažnju partneru.  

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Toliko su vas iscrpela dešavanja u prethodnim danima, da jedva funkcionišete. U dogovorima budite obazrivi, jer vam mogu promaknuti bitne stvari i detalji. Za emotivne kontakte ovo je dobar dan. Pokrenite se ka osobi koja vas privlači.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Moguće je da ste imali nameru da budete fokusirani i produktivni. Ipak, to su bile vaše namere, a realnost pokazuje da ćete veći deo dana provesti u nekom praznom hodu i funkcionisati potpuno neefikasno. Emotivno – zbunjenost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neće vam biti pravo zbog ponašanja nekih osoba. Ipak, trenutno nemate pojma šta da uradite da biste ovo sredili. Danas vam se ne savetuje da donosite bitnije odluke, jer nemate jasnu sliku u glavi šta se dešava. Veliki emotivni zanos i razmišljanje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.