dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite ništa od onoga što ste planirali, i to zaslugom okolnosti na koje ne možete da utičete. Nervoza se pojačava, pa je sigurno da ćete sve ovo uspeti da prenesete i u odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Primećujete i sami koliko je partner nervozan ovih dana. Bilo bi dobro da vi ne doprinosite ovom raspoloženju. Na žalost, verovatno ćete imati tendenciju da ga podbadate i da mu prebacujete baš one stvari za koje znate da mu najviše smetaju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nervoza oko dece, nervoza oko obaveza, nervoza oko dogovora sa prijateljima. Svi vam skaču po živcima, a vi morate da se snađete i izađete im u susret na najbolji način. Dobro je što ćete u popodnevnim satima imati više vremena za sebe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete verovatno posredovati u porodičnim raspravama i tenzijama. Ukućani su naelektrisani i samo se čeka momenat da krene svađa, pogotovo ako već duže vreme postoji napetost u ovom segmentu. Imaćete malo vremena za svoje prioritete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I vama će danas porodični segment i ono što ste planirali napraviti tenziju i problem. Očigledno je da sa ukućanima ne možete da se dogovorite. Iako ni vi niste najbolje volje, pokušavaćete da smirujete situaciju i da tražite kompromisno rešenje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dogovor koji ste imali sa prijateljima se može izjaloviti. Moguće je da je finansijski momenat problem, ali me ne bi iznenadilo i da se ne osećate zdravstveno baš najbolje, pa iz tog razloga morate da odustanete. Nećete biti raspoloženi ni za emotivnog partnera.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas bi bilo najbolje kada bi vas svi ostavili na miru. A isto tako bi bilo dobro, kada biste se na taj način i vi ponašali prema drugima. Situacija je napeta, naročito u emotivnom segmentu i vi i voljena osoba ne  smete dozvoliti da neraspoloženje preraste u svađu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas će se u talasima nervoza i napetost smenjivati. Vodite računa o rečima, o tome kako komunicirate sa drugima, jer je verovatnoća da budete potaknuti na burnu reakciju. Neko vas može pritisnuti i vi nećete moći da se uzdržite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Morate odlučiti kome dati prioritet – voljenoj osobi ili prijateljima. Očigledno je da ne možete i na jednu i na drugu stranu i sa nekim od njih ćete morati da prolongirate dogovor. Voljena osoba vam može prebaciti i za previše « druženja » na društvenim mrežama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi biste na jednu stranu, porodične obaveze zahtevaju od vas da budete na drugoj….sve u svemu, dan kada ćete morati da jurite pokušavajući da završite sve ono što ste planirali. Nervoza stoji, pa je bitno da ne kvarite odnose sa ljudima koji su vam bitni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tokom dana je sigurna nervoza, jer  kao da se svi sa kojima dolazite u kontakt takmiče u saopštavanju loših vesti. Sve vas ovo iritira i najradije biste se sklonili se od svih. Možda bi bilo najbolje da uzmete malo vremena za sebe i pokušate da se opustite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta strasno raspoloženje i ovo bi vreme bilo najbolje provesti sa voljenom osobom. Ukoliko izaberete da se okrenete drugim prioritetima, sigurno računajte na dozu napetosti koja će se provlačiti. Danas možete potrošiti više nego što ste planirali.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
PICA OD STAROG HLEBA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.