dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pripremite se da vam ovaj dan donosi otežavajuće okolnosti, koje će povremeno rezultovati sporijim odvijanjem situacija koje su vam bitne. Oko svega ćete morati da se potrudite više nego inače, ali rezultati neće izostati. Emotivno – dan za šaputanje na jastuku.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Spremni ste na svaku vrstu dogovora ili kompromisnog rešenja kada je poslovni segment u pitanju. Takođe, imate odlične ideje I neka kreativna rešenja, koja biste trebali da podelite sa zainteresovanima. Emotivni partner vam danas priređuje lepo iznenađenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Polako izlazite iz problematičnih situacija u poslovnom segmentu. Dolazite u kontakt sa nervoznim ljudima, ali vi nemojte reagovati, ne “natežite se” sa nedokazanim I tvrdoglavim osobama. Voljenu osobu danas možete pozitivno iznenaditi svojim postupcima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odmah od jutarnjih sati moraćete da napravite izmene u dnevnom rasporedu I svojim planovima. Neočekivani događaji vas guraju na drugu stranu. Pomalo napet, ali dosta podsticajan dan je pred vama. U emotivnom segmentu – za divno čudo – potpuno slaganje sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odlično raspoloženje, velika inicijativa I jako samopouzdanje obeležiće dan koji je pred vama. Aktivirajte se, budite u pokretu, angažujte se – jer danas možete završiti više nego što ste planirali. U emotivnom segmentu – divan dan za flertovanje, za osvajanje, za ljubav…

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Veliki deo svojih obaveza uspećete da završite već u prepodnevnim satima, ali to ne znači da možete da se opustite. Idu vam svakako I neke obaveze koje niste očekivali ili će vas nadređeni dodatno angažovati. Emotivni partner je vrlo raspoložen I predusretljiv prema vama.

{adselite}

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Prija vam današnji dan u potpunosti. Od saradnika imate samo pozitivne reakcije i korektnu saradnju i moći ćete da obavite svoje obaveze u miru i dobroj atmosferi. Iako je emotivni partner i dalje nedefinisan po nekim pitanjima, u suštini vam sa njim stoji korektna komunikacija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U potpunom ste miru I skladu sami sa sobom. Znate šta je ono što morate uraditi i nemate nameru da odustanete dok ne ostvarite svoje ciljeve. Opustite se malo u kontaktu sa voljenom osobom, suviše ste okrenuti poslu i ne dajete dragom biću dovoljno svoje pažnje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Bićete u potpunosti zadovoljni dešavanjima tokom ovog dana, ali i onim što ćete vi uraditi. Vaši planovi idu ka realizaciji i nadate se da ćete konačno moći da odahnete po nekim pitanjima. U večenjim satima stoji odlična emotivna prilika. Obavezno izađite sa prijateljima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U dobrom ste raspoloženju, mirni, stabilni, a u isto vreme – spremni da se bacite na posao. Neko će od kolega pokušati da vas uvuče u raspravu, ali vi trenutno nemate nameru da gubite vreme na to. U kontaktu sa voljenom osobom pokažite više nežnosti i razumevanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možete tokom ovog dana završiti više od onoga što ste planirali. Neke stare greške mogu isplivati na površinu, ali ćete brzo uspeti da ovo ispravite i regulišete. Odnos sa voljenom osobom je više nego korektan. Stoji jaka mogućnost dogovora oko zajedničkih planova.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve što je vezano za poslovni segment funkcioniše bez ijednog problema. No, ono što je vezano za emocije je trenutno vaša « bolna tačka ».  Došlo je do nekih promena u dogovorima sa voljenom osobom i vi ste momentalno « pali ». Preuveličavate neke stvari bez preke potrebe.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.