dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas dajte oduška sebi. Odmarajte se, uživajte u tome da ne radite ama baš ništa. Raspoloženje vam je dobro, skloni ste takođe i dobrom zalogaju, ali i uživanju u društvu voljene osobe. Ovo može biti jako prijatan i opušten dan.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Svi vaši apetiti su danas probuđeni. Mislim da će se ovo najviše odraziti kroz kontakte sa voljenom osobom i vama preporučujemo da ceo dan provedete sa dragim vam bićem. Sigurno je da će ovo biti vreme za pamćenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I vama je potreba za ljubavlju prioritetna, samo je pitanje da li ćete uspeti da ostvarite svoje želje. Čini mi se da će se u poslednjem trenutku nešto „namestiti“ i sprečiti vas da se vidite sa voljenom osobom. Ili će sve ostati samo na kraćem susretu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Porodica….vaše su misli, želje i potrebe danas okrenute na ovu stranu. Najviše će vam prijati vreme sa osobama koje volite, prisustvo dragih ljudi, razgovor sa njima – sve ovo vas opušta i unosi vam dozu optimizma i energičnost.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

A imali ste tako lepe planove za danas….oni su sigurno uključivali da vi malo lutate, da obiđete prijatelje, da se možda vidite sa dragim vam bićem…verovatno je da se ništa od ovoga neće ostvariti i da ćete ipak ostati kod kuće i opustiti se.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

I Devicama može da se dogodi da planovi ostanu baš samo to – planovi. Možda ćete radije ostati kod kuće i opuštati se u domaćoj atmosferi. Ili će pak voljena osoba svratiti do vas i uneti dovoljno zadovoljstva i sreće.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vage bi danas na sto strana. Neće vam biti dosta ono što ste isplanirali – jer može više. Malo sa društvom, malo sa prijateljima, sa voljenom osobom…i ako ostane nešto za porodicu – biće dobro. Samo da dan prođe u lepom raspoloženju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpijama je danas potrebna samo ljubav. Doduše, nisam sigurna da ćete uspeti da dobijete baš u onoj meri koliko želite. Malo korigujte planove, jer voljena osoba neće uspeti da se u potpunosti uklopi u njih. Nije ni važno, samo da ste zajedno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nije vam drago što su vam i danas natovarene obaveze koje morate da odradite, ali bolje i to nego da se dosađujete. Ionako niste planirali nigde da idete. To što ste mislili da odmorite ostavite za popodnevne sate kada ćete imati dovoljno vremena za relaksaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke planove sa prijateljima ćete morati da korigujete zarad dešavanja sa voljenom osobom. Morate da odredite šta su vam prioriteti, a ovog puta ćete emocije staviti na prvo mesto. Nemojte se opterećivati. Uživajte sa osobom koju volite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

I kod pripadnika vašeg znaka se može dogoditi da neplanirano ostanete kod kuće. Moguće je da će članovima vaše porodice biti potrebno vaše prisustvo ili vam se jednostavno – neće mrdati nigde. Iskoristite dan i posvetite se onima koje volite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Izuzetno emotivno raspoloženje. Biće vam neophodno da provedete koliko god vremena budete mogli sa voljenom osobom. Međutim, može se dogoditi da se morate posvetiti i drugima, verovatno mlađim članovima porodice. Napravite kompromis.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.