dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.03.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije vezane za posao vas teraju da žurite, ali danas važi ono – što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete da je bolje da se opustite I pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može smoriti pridikama, kritikama, nepoverenjem.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosadni ljudi, dosadne obaveze – ništa vam ne daje podsticaj, pa ćete uglavnom sve odrađivati preko volje. Previše je nedoumica da biste bili opušteni i raspoloženi. Zeljni ste da vam partner pokaže više emocija, ali on je suviše statičan i neaktivan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pri završetku ste zahtevnih obaveza i već osećate da ste na izmaku snaga. Nadate se da ćete uspeti da tokom  dana ovo privedete kraju. Imate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada, ali ona ne reaguje na onaj način na koji ste očekivali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Uglavnom zamorna svakodnevica. Neke obaveze vam teško padaju, nemate ni opušten kontakt i odnos sa saradnicima. Najviše će vam odgovarati da se povučete. Teško vam je da prevaziđete statičnost koja se uvukla u odnos sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prvu polovinu dana bolje da prespavate – sve će vam padati teško, nećete biti u fazonu za posao, a sa kim god budete došli u kontakt – samo će vam dosađivati. Zato večernje časove iskoristite za emotivnu akciju – pozovite osobu koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Poslovni saradnici vam svojim postupcima samo unose zabunu – možda je bolje da se oslonite samo na sebe, a da savete drugih iskulirate. Prema voljenoj osobi nemojte biti kritički raspoloženi, naročito tokom prvog dela dana.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nešto što ste želeli da pokrenete nije uspelo i vi možete sumnjati u sebe i svoje sposobnosti. Zaboravite ovo, sutra je novi dan. Sporo se pokrećete prema nekome ko vam se dopada – pitanje je da li je ova osoba uopšte svesna da vas zanima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vesti koje budete čuli tokom prepodnevnih sati vam ne idu na ruku i neće vam se dopasti. No, to ne znači da treba odustati od onoga što želite da pokrenete. U emotivnom segmentu – ništa posebno. Ono što želite vam izmiče iz ruku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Svesni ste da biste trebali da pokrenete jednu poslovnu priču ili da se aktivirate prema saradniku koji vam je važan, ali iz nekog razloga odugovlačite sa početkom. Pokušajte da uradite ono što znate da je bitno. U emotivnom segmentu – interesantan poziv.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Želeli biste da predstavite svoje ideje ili predloge, ali kao da ćete izabrati pogrešan momenat ili ćete imati malo vremena za razgovor. Nemojte se odmah smoriti, biće još prilika. U emotivnim relacijama – mirno popodne sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke situacije sa saradnicima vam dosta teško padaju, ali se trudite da izgurate ono na šta ste se obavezali. Imaćete problema da se usaglasite sa drugima. U emotivnom segmentu – imate veliku inicijativu prema osobi koja vas privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda nemate prevelikih obaveza, ali vi lično niste u nekom fazonu I prilično će vam teško padati sve ono što morate obaviti. Biće bolje tokom popodnevnih I večernjih sati. Razmislite o predlogu od strane prijatelja, može biti interesantno..

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

TOFU RAŽNJIĆI - recept
Prethodni artikal
TOFU RAŽNJIĆI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.