dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

 Očekujete podršku od poslovnih partnera ili saradnika za svoja idejna rešenja, ali nemojte da se iznenadite ako ona danas bude polovična ili pod određenim uslovima. Više ste usmereni na emotivnog partnera, koji ima neke svoje problematične situacije sa kojima se bori.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Očekuju vas važna poslovna dešavanja tokom ovog dana – mogući su kontakti sa jakim poslovnim partnerima, čak I onima iz inostranstva. Maksimalno ćete se posvetiti ovim dogovorima. U vašu svakodnevicu danas pokušava da se “uvuče” neko iz prošlosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta uspešno se borite sa obavezama tokom ovog dana I trudite se da održite pozitivan stav I korektan odnos sa kolegama, iako povremeno imate svoje “padove” u razmišljanja I nesigurnost. Voljena osoba vam može zameriti na nedovoljnoj angažovanosti oko nje. Posvetite joj više vremena.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sa vrlo pozitivnim stavom I dobrom energijom ulazite u ovaj dan I lako ćete završiti I najkomplikovanije poslovne zavrzlame. Jednostavno – ništa vam nije teško. U dom I porodično okruženje unosite pozitivnost, dobro raspoloženje. Skladan kontakt sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Radujete se dobrim vestima koje dolaze do vas tokom današnjeg dana. Moguć je važan poslovni dogovor ili nagoveštaj ugovora oko kojeg ste uložili dosta truda I vremena. Dobra komunikacija sa suprotnim polom. Lepi razgovori sa osobom koja ne živi blizu vas.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve vezano za poslovni segment danas vam donosi dobro raspoloženje I velike mogućnosti. Iako ćete morati dosta da se potrudite oko jednog saradnika, rezultati su više nego obećavajući. Potrebno vam je da provedete više vremena sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

I pored zahtevnih situacija u poslovnom segmentu, vi se osećate više nego dobro. Spremni ste da se posvetite redovnim obavezama, ali I da se aktivirate po pitanju dodatnih poslovnih angažmana. Danas ste slatkorečivi, lako flertujete I bez problema vrtite “oko prsta” pripadnike suprotnog pola.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako povremeno možete osetiti narastajuću nesigurnost kada su vaši poslovni planovi u pitanju, ipak nećete odustati od onoga što ste započeli. Pred vama je dan produktivnih razgovora. Sa voljenom osobom morate da raščistite neka pitanja iz prošlosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Umesto da se neke situacije pokrenu ka razrešavanju, vama se čini da su se samo dodatno zakomplikovale. Ovo vam odvlači dosta energije, iako pokušavate da stvari sagledate na pozitivniji način. Bolje razumevanje imate od strane prijatelja nego od strane voljene osobe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas je malo teže za vas da se sa kolegama ili saradnicima sporazumete, ali pokušavate da nađete dovoljno strpljenja u sebi. Ne dozvolite da vas ove sitne prepreke zaustave. Potrebna vam je podrška od strane voljene osobe I dobićete je u većoj meri od očekivane.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ogromna količina pozitivne energije koju danas nosite itekako će vam biti potrebna jer vas očekuje jedan poslovno zahtevan dan. Ipak, kada ga završite, bićete više nego zadovoljni postignutim rezultatima. U emotivnom segmentu – pravite planove sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas može doći do neke zakočenosti u poslovnom segmentu, do problema sa papirima ili u komunikaciji sa saradnicima. Sve ovo će biti kratkotrajno I brzo rešivo. U emotivnom segmentu – teško se odupirete ljubavnim impulsima koji vas vuku ka jednoj osobi.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.03.2020.