dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Možete očekivati smirivanje i rešaanje situacija koje su vas kočile u prethodnim danima. Dan za kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Dobar je trenutak da sa voljenom osobom isplanirate putovanje za vikend.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sa lakoćom obavljate nezavršene obaveze, ali stižete da posvetite i deo svog vremena nečemu što ste isplanirali za ovaj dan u privatnoj režiji. Veći deo popodneva ćete provesti sa voljenom osobom. Uživajte u svakom trenutku.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Današnji dan vam pogoduje za dosta toga, bilo da je u pitanju posao ili privatni život. Budite u pokretu, budite aktivni, puni ste ideja, puni dobrog raspoloženja. Kontakt sa emotivnim partnerom donosi vam opuštenost i zadovoljstvo.  

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Osećate pozitivnu napetost, kao da imate utisak da će se nešto dogoditi što će vas pokrenuti u pravom smeru. Dobre informacije vam dolaze, bolje čak od onoga što ste očekivali. Komunikacija sa osobom koja vas jako privlači.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Potrebno je da danas malo taktizirate u komunikaciji. Nemojte reagovati odmah, sedite i razmislite o svakom predlogu ili ponudi. Između voljene osobe i vas su trenutno zvaničniji odnosi. Razgovarate, ali  postoji napetost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Očekivali ste uslugu ili pomoć od kolege ili saradnika I nećete biti zadovoljni time što će se ova osoba izmaći ili vam pomoć minimalno. Vrlo ste aktivni oko neke osobe, pokušavate da je šarmirate, ali trenutno bez većeg uspeha.  

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

I pored zahtevnih situacija na poslu, vi lako odrađujete sve što dođe pred vas. Jedino oko čega ste zabrinuti trenutno su finansije. Dan je dobar za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i sa nekim koga ste skoro upoznali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ne možete da se posvetite obavezama koje su vam važne jer vas non stop neko ometa. Bilo kolege, bilo emotivni partner. Prijatelji očekuju da im posvetite više pažnje, ali niste trenutno dovoljno odmorni za izlazak sa njima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate odlične ideje, ali je pitanje da li imate i podršku i mogućnost da ih realizujete. Možda je bolje da ovo ostavite za povoljniji trenutak. Spremni ste da se više posvetite voljenoj osobi, i potenciraćete na komunikaciji.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Podsticaj i elan vam daju informacije koje dobijate, volja i energija su naglašene. Možete mnogo postići. Dan je odličan da upoznate nekog novog, i to preko poslovnih okolnosti. Imaćete dobru komunikaciju sa ovom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ako postoji problem u poslovnom segmentu, vi ćete lako izlaziti na kraj sa svim situacijama jer umete da pronađete rešenje za sve. Odličan je trenutak za emotivni susret, bilo sa voljenom osobom, bilo sa simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Zadovoljni ste dešavanjima, pred vama je kvalitetan dan.  Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i odmah vam unosi „pozitivan nemir“. Prepoznajete u njoj nekoga sa kim biste mogli ostvariti i dobru komunikaciju, ali i nešto više od toga.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.