dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vuku vas situacije u nove dogovore ili u aktivniju komunikaciju sa postojećim saradnicima. Merite reči i dobro slušajte šta vam sagovornici predlažu. Može postojati „začkoljica“. Lako uspostavljate kontakt sa suprotnim polom. Zanimljiva iznenađenja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nekome sa kim poslovno komunicirate jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Nemojte  arogantnim I teškim stavom odbiti osobe koje pokušavaju da vam se približe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Harizmatični ste, vaše reči imaju težinu i lako možete ostvariti kontakt sa osobama koje vas interesuju. U razgovorima se potrudite da pravilno razumete sagovornika. U kontaktu sa suprotnim polom idete iz krajnosti u krajnost – ili se ućutite, ili previše pričate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobar momenat za sve ono što je vezano za papirologiju, ali I za dogovore. Lako uspostavljate kontakt, imate dobre ideje I način da ih prezentujete sagovornicima. Bolji kontakt sa emotivnim partnerom – dan je dobar da provedete više vremena zajedno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Potrudite se da sa nadređenima, ali i sa saradnicima imate dobru komunikaciju – ne budite previše teški za dogovore. Dan je dobar za pokretanje većih promena. Bićete zadovoljni učinkom. Sa partnerom – zadovoljavajuća komunikacija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možete biti zabrinuti zbog situacija ili okolnosti koje se pojavljuju pred vama. Verovatno je ova napetost bezrazložna. Neke sitnije varnice mogu se pojaviti u kontaktu sa voljenom osobom, pogotovo ako mislite da ona krije nešto od vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda vas neke situacije još uvek stežu i sputavaju, ali evidentno je da ste u neuporedivo boljem i podsticajnijem raspoloženju nego u prethodnim danima. Sa nešto više takta, odnos sa voljenom osobom ili simpatijom može biti izuzetno zanimljiv.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možda vam neke situacije baš I ne odgovaraju, ali ćete se truditi da budete odgovorni I korektni, koliko god da je to u vašoj moći. Potrebno vam je više opuštanja – nađite dovoljno prostora za relaksirajuće ili podsticajne momente sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Naglašena polja dogovora i posla danas vam daju mogućnosti da ostvarite značajne kontakte sa saradnicima. Ne budite nervozni – okolnosti vam danas idu na ruku. Emotivni partner je dosta nervozan i potrebna mu je vaša pažnja i prisutnost.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Energija ovog dana vam odgovara i možete se istinski posvetiti pitanjima koja su vam bitna. Velika angažovanost i pored povremene nervoze i zastoja u komunikaciji sa saradnicima. Neko jako privlači vašu pažnju – ova osoba vam je sve češće u mislima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uglavnom vam danas stoji dobro raspoloženje, ali sa povremenim oscilacijama. Kako se drugi budu ponašali prema vama, na isti način ćete im i uzvratiti. Spremni ste da se više aktivirate prema osobi koja vas interesuje. Manja tenzija sa ukućanima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pomalo vas iscrpljuju situacije tokom ovog dana. Čini vam se da neki zastoji ili lošije okolnosti suviše dugo traju i bićete tanki sa živcima. Može vas obradovati manji, neplaniran novčani priliv. U kontaktu sa suprotnim polom bićete pristupačni, duhoviti, zabavni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Najbolji recept za domaću kokošiju supu
Prethodni artikal
DOMAĆA KOKOŠIJA SUPA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.