dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Poslednji radni dan u ovoj sedmici doneće rasterećenu atmosferu na poslu i veći elan. Danas vas prate i izuzetno lepi emotivni momenti, pa je pravi trenutak da se pokrenete prema nekom ko vam je simpatičan.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kraj radne nedelje je tu, a vi ste se prilično umorili od svega. Trudićete se da završite lične prioritete i obaveze, a popodne ćete iskoristiti za druženje sa članovima porodice. Ili za izlazak koji bi se mogao pokazati kao pun pogodak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ova dvadeset i četiri sata neće biti dovoljna da vi završite sve ono što ste planirali. Bukvalno ćete trčati sa jedne obaveze na drugu, ali sve ovo vam neće donositi opterećenje. Šarmantno delujete u novim poznanstvima i lako flertujete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Stoji da imate dosta obaveza ali pokušajte da u sve ulazite sa opuštenijim, lagodnijim pristupom…i videćete da, kada nervozu maknete u stranu, sve nekako krene da se odvija kako treba. Opustite se večeras u izlasku sa dragim ljudima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U poslovnom segmentu ćete biti šarmantni i ostaviti veliki utisak na sve sa kojima se susretnete. U emotivnom delu za vas danas nema zime, ako želite nekoga da osvojite – pravi je trenutak za to. U vezama – harmonija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odličan dan da se angažujete oko privatnih poslova ili oko ličnih prioriteta. Dobre organizacione sposobnosti i mogućnost da na više strana stignete da odradite ono što je potrebno. Sa emotivnim partnerom se lako dogovarate oko svega.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste se rastrčali jer imate dosta obaveza, ali ipak uspevate da završite ono što ste nameravali. Rastrgnutost između posla, porodice i prijatelja…pa će emotivni partner nekako ostati poslednji na dnevnom redu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve u poslovnom segmentu funkcioniše, vi ste opušteni i rasterećeni i gledate samo kako da se ne preopteretite previše. Planove sa emotivnim partnerom ili simpatijom imate, i nećete dozvoliti da vam ih bilo šta pokvari.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odličan je dan da se aktivirate oko planova, a pojedini mogu da ostvare i težnje o jačem kontaktu sa inostranstvom. Moguće je da razmišljate o putovanju za vikend. Dobra energija i za sređivanje privatnih ili porodičnih problema.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Odličan trenutak za neke promene, koje sada treba pokrenuti jer mogu lako zaživeti. Ssmislite šta biste mogli da promenite da bi vama bilo bolje. Izgubite se sa voljenom osobom daleko od svih, vreme je da uživate maksimalno opušteno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Pravo je vreme da završite sve ono što niste uspeli ili što ste odlagali tokom ove sedmice. Dan je za obaveze kao stvoren, pa se bacite na posao. Moguće je da ćete sa partnerom otići na društveno okupljanje ili događaj.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke stvari dovodite do završetka i to pre nego što ste planirali. Ostatak dana možete iskoristiti na mnogo pametniji način, jer vam je sve otvoreno u emotivnom segmentu, bilo da ste sami ili imate partnera. Može biti novih poznanstava.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.