dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Možda ste ovaj dan namenili za odmor i opuštanje, ali je teško da ćete moći u njemu u potpunosti da uživate. Vrlo brzo će se pokazati da se događaji nižu jedan za drugim, a vama će povremeno biti teško da se izborite sa dešavanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako ne budete morali da se posvetite poslovnim obavezama, onda ćete morati da se okrenete ličnim ili porodičnim. U svakom slučaju, ništa od vašeg odmora. Ukućani vam mogu odvlačiti energiju i povremeno ćete biti na granici rasprave sa njima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Stigao vas je umor. Ipak, ako očekujete da ćete moći da budete relaksirani, to se verovatno neće dogoditi. Moguće je da će vam biti potrebno mnogo strpljenja i u komunikaciji i u kontaktima sa ljudima. Sa emotivnim partnerom moguća je rasprava.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako ste imali poslovne planove, doći će do komplikacija. Dan nije dobar za baratanje novcem, a računajte i na veće troškove. Nešto je bolja situacija u odnosu sa emotivnim partnerom – pored njega ćete moći da se opustite i ulepšate sebi dan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaši pokušaji da tolerišete neke situacije sa saradnicima uglavnom će ostati samo na pokušajima. Tenzija postoji i teško je doći do kompromisa. Ukoliko ne radite, sve ovo će se preneti u emotivne relacije. Biće vam potrebno strpljenje sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Izuzetno vas muče i opterećuju neke situacije. Moguće je da je odnos sa kolegama na staklenim nogama i može doći čak i do varnica. I vi i druga strana imate jake argumente za svoje ponašanje. Pokušajte da sa voljenom osobom budete tolerantniji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako morate da se posvetite poslovnim obavezama, ništa vam neće ići od ruke. U suštini, ovaj dan vam je potreban da biste se rasteretili i najbolje ćete ga provesti ako budete daleko od gužve, možda samo u kontaktu sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Teško ćete se fokusirati, a teško će vam biti i da uklopite sve ono što morate završiti. Nećete znati čemu da se priklonite – poslovnim ili ličnim prioritetima. U svakom slučaju, računajte da vam je prvi deo dana dosta naporan i pod tenzijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nervoza u komunikaciji će biti prisutna. Kao za baksuz – bićete primorani da budete u kontaktu sa ljudima koji vam unose nervozu i koje želite da što pre skinete „sa dnevnog reda“. Neusklađenost sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dan koji se može pokazati kao naporan. Takođe, obratite pažnju na finansije  – mogućnost gubitka novca ili većih troškova. Dobar je momenat da se vidite sa prijateljima ili sa nekim osobama koje odavno želite da susretnete. Odvojite vreme za drage ljude.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste impulsivniji nego inače, ponašanje vam je promenljivo, pa možete u očima drugih izgledati kao neko ko je nepouzdan i hirovit. Ovo naročito neće dobro izgledati ako se tek upoznajete sa nekim i možete pokvariti prvobitan dobar utisak.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke stvari vas opterećuju i teško je da ćete to moći da sakrijete od onih koji su vam najbliži. Postoji zabrinutost zbog finansija. Takođe, prilično ste opterećeni razmišljanjima da emotivni partner nešto krije od vas. Pokušajte da se smirite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA RAFAELO KUGLICE
Prethodni artikal
RAFAELO KUGLICE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.