dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.06.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tranzitni Mesec u polju doma i porodice govori o tome da ćete se najbolje osećati kod kuće, ili da će makar ukućani pokušavati da vas zadrže i malo „imaju“ za sebe. Možda biste vi radije na neku drugu stranu, ali dajte onima koji vas vole malo svog prisustva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec u polju komunikacije i dogovora pokazuje da je odličan dan da budete u pokretu, da budete aktivni i u kontaktu sa drugima. Iskoristite ovaj dan da biste se susreli sa osobama koje su vam bitne i uživali u njihovom društvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitni Mesec u polju ličnih vrednosti doneće vam potrebu da budete u jačem kontaktu sa osobama koje su vam bitne, bilo da su to ukućani, prijatelji ili emotivni partner. Potrudite se da ispravite neke greške iz prethodnih dana….

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvesno vreme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto sprečiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, nisu vam oni krivi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite da biste bili u društvu onih sa kojima najviše volite da se družite i da provodite vreme. Doduše, ne verujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u rasterećujućoj atmosferi. I dalje vas „puca“ romantika, pa ćete hteti da svom voljenom biću priredite lepe momente.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Makar deo današnjeg dana odvojićete za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u „akciju“. Opustite se, uživajte.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Današnji dan Strelčevi će iskoristiti da obaveze koje u proteklom periodu nisu završili, konačno privedu kraju. Drugi deo dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava govori o tome da će voljena osoba biti posebno raspoložena da vam pokloni svoju pažnju. Doduše, sve ovo vas može pomalo nervirati, jer vam neće ostavljati ni malo prostora za sebe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tranzitni Mesec u polju svakodnevice govori da biste danas najradije proveli dan kod kuće, opušteni i rasterećeni od svih obaveza. No, čini mi se da ljudi sa kojima ste u kontaktu imaju potpuno drugačije planove za vas, pa očekujte da vas izvuku iz kuće….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec u polju ljubavi, kreativnosti, dece, dobrog raspoloženja govori o tome da će Ribe provesti jedan rasterećujuć i opušten dan koji će im u potpunosti prijati. Srešćete se sa nekim ljudima sa kojima ste planirali, ali i sa nekima kojima niste….

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL CUBA LIBRE
Prethodni artikal
KOKTEL CUBA LIBRE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.