dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pravi dan da ispravite propuste ili da završite sa opterećujućom obavezom. Danas brzo razmišljate i aktivni ste, pa iskoristite ove trenutke. Sa voljenom osobom je moguće poboljšati komunikaciju, dosta intenzivan susret.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osobe koje su vam poslovno bitne pozitivno reaguju na vaše predloge i lako će se doći do dogovora. Vreme je da iznesete svoje ideje. Odličan momenat da sitnim znakom pažnje pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste motivisani, i možete lako pokrenuti neke stvari u poslovnom segmentu. Okolina pozitivno deluje na vas i daje vam podsticaj za sve ono što radite. Dobićete potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda ste mislili da je vaš plan previše ambiciozan, ali ćete uvideti da ga je moguće ostvariti. Prihvatite predlog jedne osobe i saslušajte šta ona ima da kaže po ovom pitanju. Malo ste nervozni, pa će voljena osoba smatrati da vas je nečim iziritirala.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ste maksimalno profesionalni po pitanju obaveza koje ste preuzeli na sebe. Drugi vas podržavaju u vašim planovima. Emotivni partner je danas spreman na više prilagođavanja, jer želi da se uklopi sa vama. Pokažite mu da to umete da cenite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Podsticajno raspoloženje i velika volja da bitne obaveze privedete kraju. Budite pažljiviji, jer je otvoren prostor za greške u brzini. Sa voljenom osobom porazgovarajte po nekim pitanjima koja su pravila problem u vašem odnosu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ćete dobiti pozitivan odgovor od saradnika koji vam je važan. Našli ste pravi način da prezentujete svoje ideje i predloge. Ovo biste mogli da primenite i na voljenu osobu – i druga strana je voljna da se uskladite. Velika pažnja i nežnost.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve ono što vam nije važno ostavite po strani i usredsredite se na prioritete. Moguće je da ćete morati da žurite i da završavate sa obavezama u poslednjem trenutku. Dosta razmišljate o nekome i priželjkujete susret.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Primetićete da vam dosta toga ide na ruku. Potrebna vam je podrška i slobodno je i potražite. Komunikacija sa voljenom osobom vam donosi pozitivnu energiju i optimizam. Lep dan za susret sa partnerom, izađite negde.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jučerašnji dan vam je bio prilično napet, pa vam je danas potrebno rasterećenje od većih obaveza. Kolege su spremne da priskoče u pomoć, lako uklapanje i pravljenje dogovora. Prepustite inicijativu partneru, jer ima par zanimljivih ideja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke okolnosti u poslu su se promenile i pravi je momenat da iskoristite situacije koje se okreću u vašu korist. Dan koji je odličan za bilo koju vrstu dogovora. Voljena osoba je u podsticajnom raspoloženju, napravite dogovor o susretu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta napetih situacija će se samo od sebe razrešiti. Moguće je na lakši način napraviti kompromise sa saradnicima koji su vam važni. Dobićete veliku podršku od svog emotivnog partnera. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.