The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

I danas će vas u poslovnom segmentu pratiti mnogo dešavanja i obaveza koje čekaju samo na vas. Nervoza je prisutna, nemojte svojim insistiranjem na nečemu da izazovete stresne situacije i sebi i drugima. Voljena osoba vas može optužiti ili ljubomorisati bez povoda.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Puno iznenadnih situacija, od kojih će neke biti izuzetno pozitivne, ali bi vas pojedine mogle i iznervirati. Pripremite se da sve što dođe pred vas rešavate u hodu. Danas je moguće flertovanje preko posla. U svakom slučaju – ovo će vam biti zanimljiv I brz dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Kolege koje su na radnom mestu duže od vas danas će pokušavati da vam „sole pamet“ i uče vas poslu. Ne budite zajedljivi, već saslušajte – možda imaju i ponešto pametno da kažu. Danas je moguć iznenadan poziv od starog prijatelja ili nekoga koga dugo niste videli.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je pred vama uzbudljiv dan, a pod tim „uzbudljiv“ podrazumevam da će vam verovatno dosta toga ići na živce. Neki kućni problemi, nemogućnost da se dogovorite sa partnerom, a čini mi se da će se i neko od prijatelja pokazati prilično nekorektno. A na poslu ćete morati da žurite na sve strane...

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke vesti ili poziv stižu neočekivano, toliko da će vam trebati vremena da se malo priberete i saberete utiske. Da se razumemo – ovo su svakako dobre novosti, ali će vas prodrmati. Sa emotivnim partnerom strast, a slobodni se danas mogu upustiti u neobaveznu avanturu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pred vama je jedan dosta plodonosan dan u poslovnom segmentu. Vi ćete biti na visini zadatka, lako završavati obaveze, a povremena nervoza od strane saradnika će se odbijati od vas. Iznenadan trošak. U ljubavi ne razmišljajte preterano, izvedite voljenu osobu na ručak ili na večeru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Svesni ste da se neko od saradnika ne ponaša baš korektno prema vama, ali nemate nameru da se svađate i raspravljate. Okrenućete se svojim obavezama. U emotivnom segmentu će biti nekih nezaboravnih momenata. Lako osvajate svojom pojavom, flertovanje i dobra zabava.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas je bitno da donesete odluku u vezi posla, ali veći deo dana ćete se lomiti, jer niste sigurni šta da uradite. Pokušajte da se povučete od obaveza da biste mogli da razmišljate hladne glave. Niste sigurni kako da odreagujete na udvaranje jedne osobe.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas imate odličnu podršku od strane onih sa kojima sarađujete, i svakako će vam to biti od velike koristi, jer imate dosta toga što morate završiti. Odnos sa emotivnim partnerom neće biti najbolji, a u večernjim satima je čak moguća i kraća prepirka.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Postavićete se dosta odlučno u poslovnom segmentu i danas možete završiti obaveze koje imate, ali stići da obavite i privatne poslove. Ne oklevajte da pokrenete komunikaciju koja vam je bitna, bez obzira da li se vezuje za posao ili emociju. Angažujte se oko osobe koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nepoverljivi ste prema nekim predlozima koji dolaze do vas, i neodlučni šta da uradite. Definitivno ne biste trebali da žurite po ovom pitanju. Smeta vam što se trudite oko nekog, a ta osoba vam ne odgovara na pozive i poruke i izgovara se zauzetošću.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Privatnici će danas dobiti dosta dobar poslovni predlog, o kojem bi vredelo razmisliti. Generalno – dan sa dosta obaveza i situacijama koje će sustizati jedna drugu. Dobar je dan za porodične relacije, a sada biste mogli da sa voljenom osobom pokrenete i neka pitanja koja vas muče.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: