dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sa nešto više strpljenja i tolerancije prema drugima, ovo može biti jako produktivan dan. Mogućnost intenzivnije komunikacije sa poslovnim partnerima, čak i kraćeg puta. Jedna osoba vas podstiče svojim ponašanjem da se otvorite i pokažete svoju zainteresovanost za nju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas bi bilo dobro da privedete kraju situacije u poslovnom segmentu koje vas već par dana unazad pomalo opterećuju. Ne razvlačite posao koji morate uraditi. Pokušavate da nađete zajednički jezik sa partnerom, ali to danas nešto teže ide.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Trudićete se da mnogo toga danas izdefinišete, izvedete na čistac kada je posao ili odnos sa drugima u pitanju. Uglavnom ćete uspevati da uspostavite zadovoljavajuću komunikaciju. Emotivno – kasnite sa nekim obećanjima prema voljenoj osobi i ona će vam danas to i prebaciti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete naći prave reči i povući odlične poteze kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ne preterujte u svojim zahtevima i sve će biti u redu. U emotivnom segmentu – morate pronaći ravnotežu sa partnerom – nekim svojim postupcima ga u potpunosti zbunjujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da nije pravi trenutak da se oslonite na druge, i više je nego izvesno da ste u potpunosti u pravu. Tuđa razmišljanja i saveti sada vam mogu samo zakomplikovati situaciju i zbuniti vas. U emotivnom segmentu – mogućnosti za jak flert koji želite da sakrijete od radoznalih očiju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Smatrate da poslovni saradnici ili nadređeni zahtevaju od vas nešto što je maltene pa nemoguće izvesti. Izgleda da drugi imaju mnogo više poverenja u vaše sposobnosti od vas. U emotivnom segmentu – postupci voljene osobe izazivaju u vama nezadovoljstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas morate oprezno koračati kada je posao u pitanju. Moguće je da se postavljate neprimereno situaciji ili da zahtevate previše. Pratite dešavanja. Emotivno – sve više se uplićete u jednu priču, komunikacija se širi i to vam neizmerno prija….

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dešavanja na poslu su vrlo intenzivna, promenljiva, ne znate šta će iskočiti na dnevni red u sledećem momentu. Ipak, i pored ovako naglašene energije i živosti, uspevate da se dosta dobro snađete. Emotivno – čekate pravi momenat da se pokrenete prema jednoj osobi…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako će danas izgledati da ste našli zajednički jezik sa nekim ljudima i obavili korektne dogovore, ipak se nemojte previše oslanjati na ovo. Sačekajte da vreme pokaže. U emotivnom segmentu – partner vas povremeno jako iscrpljuje svojim zahtevima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obaveze vam oduzimaju dosta vremena tokom ovog dana. Iako smatrate da ste sve uradili više nego korektno, moguće je da su vam se potkrale čak i ozbiljnije greške. Proverite sebe. Emotivno – pitate se u kom pravcu ide priča sa osobom koja je od skora u vašoj blizini.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako se trudite da danas izađete u susret onima sa kojima sarađujete, očigledno je da postoji neki nesklad i nerazumevanje, koji će povremeno izbijati. Spremite se za naporan radni dan. Emotivno – ostvarili ste jači kontakt sa osobom koja vam se dopada.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas uspevate da postignete i završite sve ono što ste isplanirali, iako će vam misli često biti okrenute na neku drugu stranu. Potreba da se opustite i date malo sebi na volju može rezultovati većim troškovima. Emotivno – porast ljubavi i optimizma u partnerstvima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 28.09.2020.