dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste u raskoraku sa vremenom i teško vam je da ispunite sve obaveze. Dosta kratki rokovi, pa ćete funkcionisati kroz nervozu. Voljena osoba se ponaša na način koji je vama nerazumljiv i ne snalazite se u novonastaloj situaciji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nervirate se jer niste zadovoljni kako se odvijaju situacije u poslovnom segmentu. Vi ste uradili ono što je do vas, ostaje samo da vidite da li će na kraju sve ipak ispasti uspešno. Moguće je da vam voljena osoba zamera neke stvari.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nervirate se što nikako da dobijete informacije koje su vam potrebne da biste nastavili posao koji ste započeli. Povećanje troškova. Danas ne uspevate da se uklopite sa voljenom osobom ni u komunikacji, ni što se susreta tiče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sa velikom energijom i elanom pristupate svojim obavezama i prija vam što šefovi primećuju vaš trud. U žurbi ste, ali uspevate da završite na vreme. Emotivni partner očekuje da mu posvetite više vremena, ali vi trenutno imate druge prioritete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan jeste pomalo naporan i stresan, ali vi uspevate da izađete na kraj sa nekim napetim situacijama, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Niste uspeli da dogovorite susret sa osobom koja vam je interesantna, pa vas je to oneraspoložilo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas morate odrediti prioritete jer bi lako moglo da se dogodi da se pogubite u ogromnoj količini poslovnih obaveza. Verovatno je da ćete ostatak dana uzeti samo za sebe, svoje opuštanje i odmaranje, eventualno susret sa prijateljima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate osećaj da vam ništa ne ide na ruku danas. Žurite, ali ne uspevate da ispoštujete rokove koji su vam dati. Neko vam nudi pomoć, ali će vam u suštini više odmagati svojim prisustvom. Moguće je da ćete morati da pomerite dogovore sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo vam je ostalo da završite jednu poslovnu obavezu, žurite i jako vam smeta što vas drugi svojim komentarima ili postupcima ometaju. Velika strast i mogućnost avanture. Međutim, oni koji su u vezama neće biti zadovoljni odnosom sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Započeli ste neki poslovni projekat i želite da ga što pre privedete kraju, ali kako vreme prolazi, sve više gubite elan za rad. Ipak, uporno gurate dalje. Svoje emocije i zainteresovanost ne možete da sakrijete u kontaktu sa jednom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate osećaj da ne možete nikako da uklopite neke stvari u poslovnom segmentu i da vam situacija izmiče iz ruku. Nije sve toliko loše kao što to vama izgleda. Uzmite predah, opustite se pa nastavite. Završićete bolje i brže nego što ste to očekivali.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jako se nervirate zato što nikako da privedete kraju dogovor, za koji ste mislili da ćete ga odavno okončati. Ne budite impulsivni i ne požurujte drugu stranu, ovo će delovati kontraproduktivno. Nije vam jasno zašto vam se ne javlja osoba koja vas zanima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekujete da vas šef podrži u nekim poslovnim situacijama, ali ubrzo shvatate da ćete morati sami da se izborite za ono što želite. Emotivni partner je danas prilično impulsivan i iznenađuje vas svojim postupcima. Niste navikli da se ovako ponaša.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.