dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovo može biti vrlo interesantan dan u poslu, jer ćete imati pomoć i nekoga ko se može postaviti kao posrednik između vas i bitnog saradnika. Dobri trenuci u emotivnom segmentu, usmereni ste na partnera i on na vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste pomalo statični, promenljivog raspoloženja i biće vam teško da se usredsredite na svoje poslovne obaveze. Trenutno ste usmereniji na emotivni segment jer želite da što više vremena posvetite svom emotivnom partneru.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas imate posla preko glave. Malo neočekivano, jer ste se nadali da ćete sa nekim najvećim obavezama već završiti. Malo umora u popodnevnim satima, pa je pitanje da li ćete biti u fazonu za ljubavni sastanak.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pokušaćete da odložite obaveze koje imate i da se posvetite sebi, ali i svojim prijateljima i društvu. Moguće je da ste obećali neko druženje, koje će se od vas očekivati da ispoštujete. Dobra zabava u popodnevnim i večernjim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete morati da izbalansirate poslovne i lične interese, jer se prepliću i morate obaveze završiti na obe strane. Napravite dobar plan i organizujte se, da se ne biste u nekom trenutku „pogubili“. Emotivno dobar dan, naročito za flertovanje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Pokušavaćete da stignete sve – i da obavite ono što vam je poslovno važno, i da ispoštujete prijatelje, ali i da ne zanemarite voljenu osobu. Praktični ste, pa ćete uspeti da se organizujete i da svakom od ovih segmenata posvetite dovoljno pažnje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vas je već uhvatio umor nakupljan u prethodnim danima, pa ćete gledati da svaku priliku iskoristite i da se opustite. Ako imate poslovnih obaveza, pokušajte da budete pažljivi, jer možete napraviti i propust. Opustite se u izlasku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas se vaši planovi odvijaju dobro i uspećete da završite sve ono što ste namerili. Doduše, budite sigurni da ćete se na kraju dana osećati prilično isceđeno. Mada, čak i u takvom stanju verovatno ćete ugovoriti i neki izlazak sa prijateljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mnogo toga biste trebali da završite, ali vas očekuju i obaveze koje se vezuju za kuću, pa prosto nećete znati na koju stranu pre da se okrente. Nemojte samo preplitati ove obaveze, jer ćete uneti zbrku sami sebi. Ono što ne morate – ostavite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate velike planove za emotivni susret sa partnerom ili sa osobom koja vam je jako privlačna i sa kojom održavate kontakt. Pitanje je da li ćete to uspeti da uklopite sa poslovnim obavezama koje će u poslednjem trenutku iskrsnuti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ćete verovatno gledati da ostanete kod kuće. Ako imate poslovne obaveze ili ćete ih odraditi na brzinu, ili ćete pokušati da ih završite iz kućnog ambijenta. Ono što vam je danas potrebno jeste da sebi priuštite dovoljno odmora i relaksacije.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako je ovo dan kada možete dosta toga uraditi po pitanju komunikacije sa poslovnim partnerima, ipak je pitanje da li ćete želeti da svoje vreme uložite u posao. Nekako mi se čini da ćete ipak dobar deo dana iskoristiti za druženja.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
TAVČE GRAVČE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.