dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 13.12.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite ovaj dan da odete zajedno sa voljenom osobom u neko obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vreme je da pokrenete pozitivne promene. Za promenu biste mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan. Uživajte, opustite se.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vaša razmišljanja, ali i potezi danas su usmereni na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost i obaveze.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ljubavi i vi ćete se usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osećati nesigurno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste usmereni na dom, na porodicu, na segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas je vaše polje izlazaka, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, okoline, jako naglašeno pa bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – ovaj dan provedite sa onima koje volite, a ako to niste u mogućnosti – prošetajte I očistite misli…

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mesec danas tranzitira kroz vaš znak i sigurno je da ćete imati blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih „rasterajte“ uz pomoć ljudi koji su vam bliski.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmerite na ono – šta možete uraditi….ali za sebe…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već budite društveni I u kontaktu sa onima koje volite. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vreme je da se malo maknete iz kuće. Ne izgovarajte se manjkom vremena i obavezama, potrebno vam je da udahnete svež vazduh i promenite okolinu. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za koktel blue lagoon
Prethodni artikal
KOKTEL BLUE LAGOON

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.03.2020.