The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nemojte da se iznenadite ukoliko vaši pokušaji dogovora naiđu na prepreke ili nerazumevanje od strane sagovornika. Verujem da ćete uspeti da pronađete rešenje ukoliko se više potrudite. Prisustvo jedne osobe vam unosi nemir. Ne znate da li da krenete u akciju ili ne.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Suočićete se sa neplaniranim preprekama kada su vaši planovi u pitanju. Neki dogovori se mogu odložiti a sastanci prolongirati. Usmerite svoju pažnju na završetak poslovnih obaveza koje imate. Odličan momenat da se pokrenete prema osobi koja vas zanima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ovo je dan sa promenljivom energijom. Neke ćete poslove završiti očas posla, dok ćete se oko drugih mučiti više nego što ste mislili. Kakve god da situacije dođu pred vas, nemojte odustajati na prvoj prepreci. Jedna osoba vas u isto vreme privlači i odbija. Ne znate šta uraditi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše sebe kočite, previše razmišljate i opterećujete se i na taj način dovodite do zastoja kada je obavljanje poslovnih obaveza u pitanju. Napeti odnosi u kolegijalnom okruženju. Ne potpirujte vatru. Oscilacije raspoloženja sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pred završetkom ste većih obaveza i ukoliko ovo uspete da uradite u prepodnevnim satima, u potpunosti ćete se rasteretiti. Čini vam se da osoba koja vam se dopada igra sa vama igru vruće-hladno. Nerviraju vas ponašanja emotivnog partnera.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ni vi sami ne znate odakle vam snaga da se borite i sa obavezama i sa saradnicima, i sa šefovima. Non stop morate da ih ubeđujete i dokazujete da ste vi u pravu. Smara vas sve ovo. Voljena osoba vas je nečim povredila. Ćutite i čekate da se vaše neraspoloženje smiri.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Potrebno je da se baš posvetite nekim poslovnim pitanjima. Sve izgleda mnogo komplikovanije i teže nego što jeste. Verujte mi da vi sa ovim možete izaći na kraj. Smetaju vam primedbe pojedinih kolega, ali ćete prećutati. U emotivnom segmentu – flertovanje. Moguće i sa više osoba.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

One greške koje ste juče napravili danas morate da ispravite. I vi ste svesni da se prema nekim osobama niste postavili korektno i trudićete se da ispeglate situaciju. Intenzivno razmišljate o osobi koju ste od skora upoznali. Privlači vas njena tajanstvenost i misterioznost...

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Očekujte tokom ovog dana prepreke u poslovnom segmentu. Naročito će vam teško biti da održite iole korektnu komunikaciju sa poslovnim saradnicima, šefom. Nešto ste smoreni kada je emotivni partner u pitanju. Postoji određena vrsta nezadovoljstva.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

I sami ste svesni da sve ono što ste preuzeli na sebe nećete moći da završite. Ipak, ne odustajete. Sve ovo će vas činiti nervoznim i napetim, pa neke relacije možete pokvariti. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom pokažete više takta i razumevanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Napetost u poslovnom segmentu je opipljiva i biće dosta teško funkcionisati kvalitetno i opušteno. Možete se na kratko pokačiti čak i sa bliskim kolegom ili prijateljem. Jedna osoba se pojavila i ne možete da prestanete da « vrtite filmove u glavi » . Jako ste zainteresovani.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta vam je da vam saradnici i šefovi sole pamet, a vrlo dobro ste svesni da ste vi u pravu. Pokušavaćete da održite korektan odnos, ali će vam to dosta teško pasti. Emotivno – veliko nezadovoljstvo jer vam postupci voljene osobe uopšte nisu jasni.

 

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: